Prinsessor Natt Vid Havet on Prinxy

Spelar Prinsessor Natt Vid Havet på Prinxy

Berättelsen om Prinsessor Natt Vid Havet

Dessa unga kungligheter är redo att experimentera med några nya sommarstilar! Det finns luftiga skira klänningar, paljetter dagliga outfits, blommönster och massor av baddräkter att välja mellan - vilken tycker du ska de prova först i Princesses Night At The Seaside dress up-spelet?

Gå med i det roliga med Jasmine, Ariel, Moana och Elsa, hjälp dem att upptäcka de olika stilarna som finns tillgängliga för sommaren 2020, och klä upp dem i dina favoritplagg. Tillsammans kommer ni att testa olika stilar av kläder, smink, frisyr och mer i detta online prinsessspel ... så roligt! Tryck på play-knappen, bläddra igenom deras imponerande urval av bikinis, baddräkter, skira klänningar, paljettprydda festdräkter och trendiga tvådelade outfits, och låt dem prova de du gillar mest. Välj sedan den perfekta outfiten för varje tjej. Kommer de att se fantastiska ut i glittriga festklänningar eller kommer de att stjäla strålkastarna i snygga bikinis och färgglada solklänningar?

Deras beachparty-look skulle inte vara komplett utan en häpnadsväckande makeup och när du fortsätter att spela detta onlinespel kan du skapa unika makeup-looks för att komplettera varje vald outfit. Välj mellan naturliga eller skimrande färger för deras ögonskugga, lägg till läppstift och mascara som du väljer. Komplettera sedan deras lättvindiga skimrande utseende med några snygga tatueringar... inte permanenta, förstås, men så coola. Ha det så kul när du spelar Princesses Night At The Seaside-spelet online på Prinxy.app!

Spelkontroller

  • Använd musen för att titta igenom alternativen för kläder och smink.

Liknande spel

Här är ytterligare tre dress up-spel du bör kolla in:

  1. Princess Summer Fun
  2. Prinsessorna stjärnklar natt
  3. Princesses Beach Getaway