Tianas vårgröna bröllop on Prinxy

Spelar Tianas vårgröna bröllop på Prinxy

Berättelsen om Tianas vårgröna bröllop

Prinsessan Tiana har alltid velat gifta sig på en grön vårdag, och idag är hennes barndomsdröm på väg att gå i uppfyllelse! Hennes prins ger henne sina drömmars bröllop, och hon kan inte vänta med att gå nerför gången för honom. Hennes BFFs, Ariel och Elsa, är hennes tärnor, och ni damer är också välkomna att vara med på det roliga. Kommer du att hjälpa prinsessan Tiana att se på sin brudlook i detta gratis-att-spela utklädningsspel för flickor som heter Tiana's Spring Green Wedding ?

Som du kanske redan vet är Tianas favoritfärg vårgrön, så det var därför hon och Naveen valde den som sin bröllopsfärg. De har redan fastställt alla detaljer om sin bröllopsdag, och du behöver bara klä upp bruden och hennes tärnor. Är du redo att komma igång? Den första som upptäcker dina färdigheter som moderådgivare är prinsessan Ariel ! Bläddra igenom alla urval av eleganta klänningar och välj din favorit att klä upp henne med. Den kan vara lång eller kort, tryckt eller i en fin pastellfärg. Klä upp Ariel i de du gillar mest, välj din favorit och tillbehör den sedan med designerklackar, en elegant clutch och några smycken. För Elsa , välj en axelbandslös grön klänning och en snygg fascinator för en komplett look.

Därefter är det dags att klä upp vår rodnande brud. I denna   prinsessspel för flickor, hennes långa bruna hår har redan stylats upp i en avslappnad bulle, så du kan fokusera på hennes brudklänning. Urvalet av brudklänningar som står till ditt förfogande i detta bröllopsspel är ganska imponerande. Bland alla vita klänningar kan du hitta några härliga gröna klänningar som följer det tema som valts ut för Tianas bröllopstema. Vilken kommer du att välja? Komplettera den valda brudklänningen med en delikat slöja, en grön bukett och gnistrande smycken.

Ha en fantastisk tid att spela Tiana's Spring Green Wedding -spel för tjejer online på Prinxy.app!

Om du gillar det här spelet kan du också prova andra Bröllopsspel från Prinxy.app:

  1. Prinsessans bröllopsförvandling
  2. Nu och då: Prinsessbröllop
  3. Nu och då: Ellies bröllopsdag