Violett På Hösten on Prinxy

Spelar Violett På Hösten på Prinxy

Berättelsen om Violett På Hösten

Årstiderna förändras, och det gör Violets garderob också. Den här gången gör hon sig redo för hösten, och hon kan använda din hjälpande hand för att göra det med stil. Spela utklädningsspelet Violet In The Fall för tjejer och se vilken häpnadsväckande höstdräkt du kan sätta ihop för din favoritbevingade varelse!

Violet är en av de mest fashionabla älvorna som lever i den stora fantasivärlden. Hon älskar att hålla sina garderober uppdaterade med de senaste trenderna inom mode, och den här gången är du inbjuden att sätta ihop ett par outfits som kommer att se bra ut i explosionen av koppar, gult och orange färger som målar den naturliga miljön där hon bor . Men under regnperioden är den verkliga utmaningen att hålla henne modern och varm på samma gång. Så är du redo att överraska henne med dina stylingkunskaper?

Kom sedan igång med det här helt nya älvklädda spelet för flickor, bläddra igenom Violets eleganta garderob och klä upp henne i dina favoritplagg och tillbehör. Det finns chica toppar vackert prydda med 3D-blommor, härliga kjolar som matchar varje topp i hennes garderob och ett imponerande urval av färgglada ankelboots som du kan använda för att para ihop den valda outfiten. Alla dessa klädesplagg finns i en explosion av ljusa färger som får Violet att känna sig glad och söt även på en kylig höstdag. Och det är inte allt, vänta bara med att se hennes urval av höstaccessoarer. Ett par glittrande, genomskinliga vingar är signaturföremål som alla feer behöver, och paraplyer är ett måste under hösten, så välj gärna de du gillar mest från varje kategori av föremål. Se sedan till att komplettera Violets höstoutfit med en ny frisyr. Vill du se lite mer från Violets garderob? Hoppa då inte över vår inbjudan och spela utklädningsspelet Violet Spring för flickor härnäst.

Med sin outfit perfekt blandad och matchad är Violet nu redo att sprida lite magi i världen och hjälpa naturen att ändra sina färger. Måla löven och molnen i härliga höstfärger och hjälp henne sedan att upptäcka de dolda paraplyerna medan du fortsätter spela Violets gömda föremål-spel . Undrar du redan vad som kommer härnäst? Du får upptäcka en av Violets favorithöstaktiviteter: och det är att plocka äpplen! Fyll korgen med röda äpplen och lär dig sedan att göra karamelliserade äpplen.

Sist men inte minst, sätt ihop en höstmysig #flatlay för Violets sociala mediekonto! Lägg något varmt och något sött på en varm filt och försköna sedan denna mysiga lägenhet med höstkryddor, smaskiga godsaker och blommor.

Ha det så kul när du spelar Violet In The Fall-spelet för tjejer online på Prinxy.app!

Spelkontroller

  • Använd musen för att slutföra alla aktiviteter i detta onlinespel med hösttema för tjejer.

Liknande spel

Här är ytterligare tre Fairy Games du bör kolla in:

  1. Fairy Princess
  2. Tooth Fairy Livsstil
  3. Fairy's Magical Makeover