BFF:s Golden Hour on Prinxy

Spelar BFF:s Golden Hour på Prinxy

Berättelsen om BFF:s Golden Hour

Är du redo för det mest spännande modeäventyrsspelet med underbara Kiki och hennes vänner? De kommer att ha en fantastisk tid att ta sin säsongsbetonade estetik till nästa nivå genom att klä ut sig för den gyllene timmen. De är alla redo för en fantastisk höstlook som kommer att vara perfekt för deras album! Följ med dem på deras resa med BFF:s Golden Hour- utklädningsspel för tjejer !

Hösten är här, och BFFs bestämde sig för att ta de perfekta bilderna med sina Instagram-värdiga smink och outfits. Elsa, Ellie, Kiki och Regina är alla ansvariga för att få fantastiska bilder till deras höstens estetiska album, så se till att du kommer och hänger med dem i deras BFFs Golden Hour- utklädningsspel för tjejer ! Hjälp dem att göra sig redo genom att klä upp dem med en mängd vackra kläder, accessoarer och sminkstilar och ta sedan de mest instagrambara bilderna du behöver för deras album. Är du redo att börja denna exklusiva modeutmaning?

Du startar detta modespel med två av dina favoritflickor från Clony, Regina och Kiki. Enkelt chic vill Regina visa i höst. Så prova en beskuren kavaj, lösa jeansbyxor i härliga pasteller eller en tweedklänning med smycken som förkroppsligar den stil och grace hon önskar. Mixa och matcha dina favoritkläder med smycken, skor och smink för att göra henne redo i tid. Fortsätt sedan och ta hand om Kikis höstlook också. Inspirerad av sin bästa vän har Kiki också ett beroende av crop tops, och hon kan inte vänta med att bära sin favorit. Kikis stil är unik... hon bär sina favoritcrop tops tillsammans med en vacker minikjol, matchande sneakers och en chic kavaj eftersom vädret fortfarande är varmt. Välj från ett brett sortiment av coola kläder och accessoarer och skapa en outfit som passar bäst!

Är du redo för lite mer mysiga och chica klädesplagg? Hjälp dina fashionista-vänner Bonnie och Elsa att se chica ut i varma och sköna höstlooker . Du fortsätter med din favoritfashionista, drottning Elsa. I det här roliga prinsessspelet styrs Elsas urval av höstkläder av mysiga stickade plagg och fritidsplagg. Tror du att de skulle kunna fungera bra tillsammans? Mixa dem som du vill och avsluta sedan Elsas outfit för dagen med en färgglad makeuplook . Vad sägs om att hjälpa Bonnie att se lika chic ut härnäst? Bonnie är inne på matchande set denna höstsäsong, och din utmaning är att hitta rätt. Plädtryck, uni, paljetter eller täckta med gnistrande ädelstenar, hon har allt. Klä upp henne i de du gillar mest, välj den vinnande och tillbehör den med en designerväska och gnistrande smycken.

Ha det bra när du spelar BFFs Golden Hour -utklädningsspel online på Prinxy.app!

Spelkontroller

  • Använd musen för att bläddra igenom alla alternativen i detta onlinespel för tjejer.

Om du gillar det här spelet kan du också prova andra Fall Dress Up-spel från Prinxy.app:

  1. Violett På Hösten
  2. TikTok höstmode
  3. Sisters Fall Fashion Guide