BerÀttelsen om __namn__

Är du redo för det mest spĂ€nnande modeĂ€ventyrsspelet med underbara Kiki och hennes vĂ€nner? De kommer att ha en fantastisk tid att ta sin sĂ€songsbetonade estetik till nĂ€sta nivĂ„ genom att klĂ€ ut sig för den gyllene timmen. De Ă€r alla redo för en fantastisk höstlook som kommer att vara perfekt för deras album! Följ med dem pĂ„ deras resa med BFF:s Golden Hour- utklĂ€dningsspel för tjejer !

Hösten Ă€r hĂ€r, och BFFs bestĂ€mde sig för att ta de perfekta bilderna med sina Instagram-vĂ€rdiga smink och outfits. Elsa, Ellie, Kiki och Regina Ă€r alla ansvariga för att fĂ„ fantastiska bilder till deras höstens estetiska album, sĂ„ se till att du kommer och hĂ€nger med dem i deras BFFs Golden Hour- utklĂ€dningsspel för tjejer ! HjĂ€lp dem att göra sig redo genom att klĂ€ upp dem med en mĂ€ngd vackra klĂ€der, accessoarer och sminkstilar och ta sedan de mest instagrambara bilderna du behöver för deras album. Är du redo att börja denna exklusiva modeutmaning?

Du startar detta modespel med tvÄ av dina favoritflickor frÄn Clony, Regina och Kiki. Enkelt chic vill Regina visa i höst. SÄ prova en beskuren kavaj, lösa jeansbyxor i hÀrliga pasteller eller en tweedklÀnning med smycken som förkroppsligar den stil och grace hon önskar. Mixa och matcha dina favoritklÀder med smycken, skor och smink för att göra henne redo i tid. FortsÀtt sedan och ta hand om Kikis höstlook ocksÄ. Inspirerad av sin bÀsta vÀn har Kiki ocksÄ ett beroende av crop tops, och hon kan inte vÀnta med att bÀra sin favorit. Kikis stil Àr unik... hon bÀr sina favoritcrop tops tillsammans med en vacker minikjol, matchande sneakers och en chic kavaj eftersom vÀdret fortfarande Àr varmt. VÀlj frÄn ett brett sortiment av coola klÀder och accessoarer och skapa en outfit som passar bÀst!

Är du redo för lite mer mysiga och chica klĂ€desplagg? HjĂ€lp dina fashionista-vĂ€nner Bonnie och Elsa att se chica ut i varma och sköna höstlooker . Du fortsĂ€tter med din favoritfashionista, drottning Elsa. I det hĂ€r roliga prinsessspelet styrs Elsas urval av höstklĂ€der av mysiga stickade plagg och fritidsplagg. Tror du att de skulle kunna fungera bra tillsammans? Mixa dem som du vill och avsluta sedan Elsas outfit för dagen med en fĂ€rgglad makeuplook . Vad sĂ€gs om att hjĂ€lpa Bonnie att se lika chic ut hĂ€rnĂ€st? Bonnie Ă€r inne pĂ„ matchande set denna höstsĂ€song, och din utmaning Ă€r att hitta rĂ€tt. PlĂ€dtryck, uni, paljetter eller tĂ€ckta med gnistrande Ă€delstenar, hon har allt. KlĂ€ upp henne i de du gillar mest, vĂ€lj den vinnande och tillbehör den med en designervĂ€ska och gnistrande smycken.

Ha det bra nÀr du spelar BFFs Golden Hour -utklÀdningsspel online pÄ Prinxy.app!

Spelkontroller

  • AnvĂ€nd musen för att blĂ€ddra igenom alla alternativen i detta onlinespel för tjejer.

Om du gillar det hÀr spelet kan du ocksÄ prova andra Fall Dress Up-spel frÄn Prinxy.app:

  1. Violett PÄ Hösten
  2. TikTok höstmode
  3. Sisters Fall Fashion Guide