Bloom Fantasy Vs Reality on Prinxy

Spelar Bloom Fantasy Vs Reality på Prinxy

Berättelsen om Bloom Fantasy Vs Reality

Gå med en av dina favorit-Winx Club-älvor i detta online -utklädningsspel för flickor som heter Bloom Fantasy Vs Reality och se vilka fantastiska utseenden du kan sätta ihop för denna underbara rödhåriga älva. Det här tecknade spelet porträtterar Bloom på ett nytt och realistiskt sätt där den andra delen av spelet är fokuserad på hjältinnan från den berömda TV-serien på Netflix. Är du redo att vara med på det roliga?

Du börjar det roliga med den klassiska Bloom-fen från Winx Club- tecknade serier . I den här första utklädningssessionen går du med den vackra bevingade älvan på Alfeas magiska skola, och här får du hjälpa henne att välja utseende för en ny dag. Du bör börja med att sminka henne, sedan ska du hjälpa henne att hitta en ny frisyr och sedan kan du klä upp henne. I Blooms fantasygarderob kommer du att hitta några av de mest färgstarka älvklänningar du någonsin sett. Det finns härliga volangklänningar tillgängliga i en blandning av härliga pastellfärger, det finns långa golvsvepande balklänningar, det finns glitterstrålade strök, fantastiska klackar och ett imponerande urval av godisfärgade smycken att välja mellan. Mixa och matcha dem som du vill och kom på en färgglad outfit till vår underbara älva. Komplettera sedan hennes älvalook med ett par färgglada genomskinliga vingar. Nu, är du redo att upptäcka vår hjältinna från tv-serien nästa?

På nästa sida i spelet kommer du att hitta tonåringen Bloom som försöker anpassa sig till livet i den andra världen. Här måste hon lära sig att kontrollera sina magiska krafter, och oj, det är supersvårt för henne att göra. Som en vanlig tonåring har Bloom en superchic garderob som styrs av allt trendigt i butiker. Hon har massor av blusar med rullhalsar att välja mellan, huvtröjor, jeans, leggings också! Men om du vill ha en mer feminin look för vår tjej, blanda och matcha en blommig klänning med en chic skinnjacka eller med en oversized stickad kofta. Glöm inte att göra hennes makeup- look härnäst. Innan du får chansen att se dina skapelser utmanas du att slutföra sminksteget. Kan du hantera det?

Ha en fantastisk tid att spela Bloom Fantasy Vs Reality dress up-spel för flickor online på Prinxy.app!

Om du gillar det här spelet kan du också prova andra Fairy Games från Prinxy.app:

  1. Fairy Princess
  2. Tooth Fairy Livsstil
  3. Fairy's Magical Makeover