Heminredning: Djungel inomhus on Prinxy

Spelar Heminredning: Djungel inomhus på Prinxy

Berättelsen om Heminredning: Djungel inomhus

Den urbana djungeltrenden inomhus är enorm just nu, och den trendar överallt på sociala medier. Bilder och videor av rum prydda med massor av växter svämmade över Pinterest, Instagram och TikTok. Den här hemtrenden nådde Prinxy.app också, och den modigaste prinsessan av dem alla tog med den! Merida bor i storstaden nu, men den här växtälskaren saknar att vara nära naturen, så att ta med en liten bit av djungeln inomhus verkar vara en rolig utmaning. Kom och kom igång med Home Decor: Indoor Jungle -spelet för tjejer och hjälp henne med denna designeruppgift!

Att tillbringa dagen omgiven av växter ger många hälsofördelar. Förutom det faktum att de absorberar koldioxid och frigör syre som fräschar upp luften och eliminerar skadliga gifter, har studier visat att inomhusväxter förbättrar koncentrationen och produktiviteten, minskar stressnivåerna och ökar ditt humör. Det är också ett välkänt faktum att att vara utomhus och tillbringa tid med att titta på naturen hjälper oss att känna oss mer avslappnade och lugna, så varför inte njuta av dessa fördelar hela dagen? Kavla upp ärmarna, mina damer, och låt oss hjälpa prinsessan Merida att förbättra sitt liv i storstaden med gröna växter och blommande blomkrukor runt om i huset!

I Home Decor: Indoor Jungle- spelet för tjejer hjälper du vår #planetlover att dekorera hennes hem för att skapa en inomhusdjungel. Du börjar med vardagsrummet, platsen där hon tillbringar mycket tid när hon är hemma, och sedan fortsätter du att inreda hennes kök. Som en bonus kommer Merida att belöna dina ansträngningar med två speciella lektioner där hon kommer att lära dig hur du tar hand om växterna i ditt hus. Med rätt lärare kan vem som helst lära sig att älska trädgårdsarbete! Är du redo att börja din privata trädgårdssession med din favorit Disneyprinsessa ?

Som vi nämnde ovan är den första designuppgiften du behöver att förvandla Meridas vardagsrum till en tempererad regnskog. Meridas vardagsrum är redan mysigt inrett med en bekväm soffa och ett trendigt soffbord. Därefter kan du bevisa dina inredningsdesigners färdigheter och välja de vackra växterna som kommer att fräscha upp det här rummet. Bläddra igenom alla dekorationsflikarna och välj den blandning av växter som du gillar mest. Det finns ett stort utbud av hängande blommor på väggen att välja mellan och även blommade blomkrukor som du kan ställa i fönstret. Lev sedan upp rummet med ett stort akvarium och fågelbur med ett par färgglada papegojor. Visste du att Merida älskar hortensior mest? Denna ljuslila blomma påminner henne om hennes mammas trädgård! Tyvärr mår inte hennes blomma bra! Det behöver lite uppmärksamhet, så härnäst kommer hon att lära dig hur du tar hand om det. Ta bort blomman från den lilla krukan, tillsätt lite färsk jord i en större kruka och plantera Meridas lila hortensia igen. Rensa upp bladen och häll lite gödning sedan. Tack vare din hjälp mår blomman mycket bättre!

Bra jobbat, damer! Låt oss fortsätta detta online -hemmakeover-spel genom att dekorera Meridas kök härnäst! Hon drömmer om att förvandla sitt kök till en tropisk regnskog. Med rätt blommor och växter kan du få frisk och fuktig luft till hennes kök, precis som det i djungeln. Bläddra igenom alla tropiska växter och välj de du gillar mest för att dekorera Meridas kök. Var sedan redo att delta i hennes nästa växtvårdssession. Hennes älskade ficus är i trubbel. Små röda insekter äter sina gröna blad, och ni två tjejer måste ta hand om de där otäcka skadedjuren.

Sist men inte minst, hjälp Merida att göra en anslagstavla för att visa andra växtälskare hennes djungel! Välj ett tema, ta några bilder och ladda upp dem till sociala medier! Ha en fantastisk tid att spela Home Decor: Indoor Jungle inredningsdesignerspel för tjejer online på Prinxy.app!

Spelkontroller

  • Använd musen för att interagera.

Liknande spel

Här är ytterligare tre dekorationsspel du borde spela nästa

  1. Nygift! Home Deco
  2. Prinsessornas trädgårdstävling
  3. Frozen Makeover: Extreme Home Makeover