Halloween Princess Holiday Castle on Prinxy

Spelar Halloween Princess Holiday Castle på Prinxy

Berättelsen om Halloween Princess Holiday Castle

Go big or go home sa Disneyprinsessorna! I år har de bestämt sig för att förvandla sitt vardagsslott till ett riktigt spökhus. Du är inbjuden att vara med och hjälpa dem. Spela Halloween Princess Holiday Castle dekorationsspelet för flickor online på Prinxy.app och hjälp dem att skrämma sin plats i tid till Halloween.

Moana, Ariel, Jasmine, Elsa, Anna och Mulan har att göra med de senaste semesterförberedelserna , och tiden är lite knapp. De vill dekorera sitt slott inte bara på insidan utan också på utsidan, kan du hjälpa dem? I Halloween Princess Holiday Castle- spelet för tjejer har vi förberett massor av läskiga dekorationer som du kan använda för att skrämma deras slott i tid till Halloween. Vill du ta en titt?

Börja ditt designerjobb med att dekorera ytterdörren till slottet. Här kan du använda massor av snidade pumpor fyllda med smaskiga godis för deras trick or treaters. Lägg till spindelväv för en mer dramatisk miljö, några vandrande spindlar också, ljus och till och med en svart katt som kan sitta framför dörren för att skrämma nyfikna som närmar sig slottet. Dekorera sedan insidan också. Det finns många rum du måste inreda och massor av dekorationer som du kan använda. Det finns möbelalternativ och läskiga tapeter som du kan använda, massor av ljus, dödskallar, gravar och andra mystiska tillbehör som du kan välja mellan. Välj en annan inställning för varje rum och sluta inte förrän du är nöjd med slutresultatet. Glöm inte att bjuda in utklädda gäster som vampyrer, varulvar, spöken och häxor till festen!

Ha en fantastisk tid att spela Halloween Princess Holiday Castle -spelet för tjejer online på Prinxy.app!

Spelkontroller

  • Använd musen för att interagera.

Liknande spel

Här är ytterligare tre GRATIS Halloween-spel du bör kolla in:

  1. Halloween stylist
  2. Systrar Halloween Party
  3. Prinsessorna Halloween Party