BerÀttelsen om __namn__

Den hÀr skönhetsmogulen gör sig redo att göra Ànnu en livestreaming och ni tjejer bör inte missa det! GÄ bakom kameran och kom igÄng med Streaming Makeover -spelet för tjejer och förvandla hennes skönhetsvideo till en viral berÀttelse.

Jennys skönhetsströmningar Ă€r vanligtvis komplexa och beströdda med mĂ„nga tips och tricks. I dem tĂ€cker hon alla stegen i en lĂ„ngvarig makeuplook, hon marknadsför nödvĂ€ndiga skönhetsprodukter som lovar att dölja hudfel, och hon lĂ€r ocksĂ„ sina följare hur man gör professionella sminkningar hemma. Hon Ă€r bra pĂ„ detta och hennes följare missar aldrig sin onlinedejt. Är du redo att vara med pĂ„ det roliga?

I detta online makeover-spel för tjejer Àr du Jennys assistent och tillsammans skapar ni tvÄ tjejer en daglig skönhetsrutin som Àr lÀtt att följa för din publik. Men först och frÀmst, Jennys ansikte kunde behöva lite förberedelser innan sminkpasset. AnvÀnd en delikat filler för att bleka de fina rynkorna och applicera sedan ett tunt lager primer som döljer de vidgade porerna och pormaskarna. Det Àr magi! Med rÀtt produkter kan hennes hy se felfri och Ànnu yngre ut Àn vad den Àr. Ha detta trick i Ätanke ????

LÄt oss sedan hjÀlpa henne att sminka sig. Börja med att applicera en medium till hög tÀckande foundation, ett tunt lager concealer under ögonen och lite fixerande puder. FortsÀtt med att forma hennes ögonbryn, lÀgg till en naturlig rougefÀrg pÄ hennes kindben och fÀrga sedan hennes ögonlock med din favoritögonskugga. LÀr dig hur man ritar ett perfekt kattöga i svart eyeliner och avsluta hennes makeup med svart mascara och djÀrv lÀppstiftsfÀrg. Strö lite setting spray över hela hennes ansikte för att se till att hennes makeup kommer att motstÄ bÀttre under dagen. Jaha???? och precis som det finns ett annat skönhetstips till dig! Nu Àr du pÄ vÀg att klÀ upp all henne i en trendig topp som du vÀljer. LÄt henne prova de du gillar och tillbehör den vinnande med ett lagerhalsband och en hÄrnÄl för tjejer.

Det finns mer! Du utmanas nu att sÀtta dina inredningsdesigners fÀrdigheter pÄ prov och inreda den perfekta miljön för Jennys skönhetsvideo. Tro det eller ej, en fin bakgrund gör hÀlften av vyerna, sÄ snygga till Jennys rum sÄ fint du kan. Det finns mÄnga möbler och tjejdekorationer att vÀlja mellan... skanna igenom dem alla, vÀlj dina favoriter och skapa en mysig eller modern design med mÄlningar, ljus, foton och blommor som du vÀljer.

NÀr du Àr klar med alla dessa uppgifter, gÄ live och njut av streamingen med hennes följare. Ha det sÄ kul nÀr du spelar makeover-spel online pÄ Prinxy.app!

Spelkontroller

  • AnvĂ€nd din mus medan du hjĂ€lper vĂ„r influencer att slutföra alla skönhetsstegen i detta online makeover-spel för tjejer.

Liknande spel

HÀr Àr ytterligare tre skönhetsspel du bör kolla in:

  1. Extrem makeover
  2. Ellie Morgon Rutin
  3. Min nystartade makeover