Streaming Makeover on Prinxy

Spelar Streaming Makeover på Prinxy

Berättelsen om Streaming Makeover

Den här skönhetsmogulen gör sig redo att göra ännu en livestreaming och ni tjejer bör inte missa det! Gå bakom kameran och kom igång med Streaming Makeover -spelet för tjejer och förvandla hennes skönhetsvideo till en viral berättelse.

Jennys skönhetsströmningar är vanligtvis komplexa och beströdda med många tips och tricks. I dem täcker hon alla stegen i en långvarig makeuplook, hon marknadsför nödvändiga skönhetsprodukter som lovar att dölja hudfel, och hon lär också sina följare hur man gör professionella sminkningar hemma. Hon är bra på detta och hennes följare missar aldrig sin onlinedejt. Är du redo att vara med på det roliga?

I detta online makeover-spel för tjejer är du Jennys assistent och tillsammans skapar ni två tjejer en daglig skönhetsrutin som är lätt att följa för din publik. Men först och främst, Jennys ansikte kunde behöva lite förberedelser innan sminkpasset. Använd en delikat filler för att bleka de fina rynkorna och applicera sedan ett tunt lager primer som döljer de vidgade porerna och pormaskarna. Det är magi! Med rätt produkter kan hennes hy se felfri och ännu yngre ut än vad den är. Ha detta trick i åtanke ????

Låt oss sedan hjälpa henne att sminka sig. Börja med att applicera en medium till hög täckande foundation, ett tunt lager concealer under ögonen och lite fixerande puder. Fortsätt med att forma hennes ögonbryn, lägg till en naturlig rougefärg på hennes kindben och färga sedan hennes ögonlock med din favoritögonskugga. Lär dig hur man ritar ett perfekt kattöga i svart eyeliner och avsluta hennes makeup med svart mascara och djärv läppstiftsfärg. Strö lite setting spray över hela hennes ansikte för att se till att hennes makeup kommer att motstå bättre under dagen. Jaha???? och precis som det finns ett annat skönhetstips till dig! Nu är du på väg att klä upp all henne i en trendig topp som du väljer. Låt henne prova de du gillar och tillbehör den vinnande med ett lagerhalsband och en hårnål för tjejer.

Det finns mer! Du utmanas nu att sätta dina inredningsdesigners färdigheter på prov och inreda den perfekta miljön för Jennys skönhetsvideo. Tro det eller ej, en fin bakgrund gör hälften av vyerna, så snygga till Jennys rum så fint du kan. Det finns många möbler och tjejdekorationer att välja mellan... skanna igenom dem alla, välj dina favoriter och skapa en mysig eller modern design med målningar, ljus, foton och blommor som du väljer.

När du är klar med alla dessa uppgifter, gå live och njut av streamingen med hennes följare. Ha det så kul när du spelar makeover-spel online på Prinxy.app!

Spelkontroller

  • Använd din mus medan du hjälper vår influencer att slutföra alla skönhetsstegen i detta online makeover-spel för tjejer.

Liknande spel

Här är ytterligare tre skönhetsspel du bör kolla in:

  1. Extrem makeover
  2. Ellie Morgon Rutin
  3. Min nystartade makeover