Frozen Christmas: Extreme House Makeover on Prinxy

Spelar Frozen Christmas: Extreme House Makeover på Prinxy

Berättelsen om Frozen Christmas: Extreme House Makeover

Med det sista höstlovet över är drottning Elsa nu redo att börja förvandla sitt hus till ett riktigt vinterland! I år fick hon tag på några av de sötaste juldekorationerna och nu kan hon börja dekorera om inför vinterlovet. Vill du vara med på det roliga? I Frozen Christmas: Extreme House Makeover- spelet för tjejer hjälper du Elsa att ta med bitar av Arendelle till denna frusna ödemark medan ni två damer dekorerar Elsas hus till jul. Ha kul att göra det!

Det är aldrig för tidigt att börja julpynta, håller ni inte med, tjejer? Låt oss sedan börja jobba, men inte innan vi hjälper drottning Elsa att välja sin mysiga vinteroutfit först. I Elsas vintergarderob kommer du att hitta många mysiga tröjor, minikjolar, jeans och även några färgglada stickade klänningar att välja mellan. Klä upp henne i din favoritdräkt för vintern och koppla sedan ihop ditt val med en fluffig halsduk, med handskar eller till och med med söta julpyntiga håraccessoarer. Letar du fortfarande efter skorna? Det finns inga! I vinter har Elsa åtagit sig att inte låta en dag passera utan att åka skridskor med sina BFFs! I detta online dress up-spel för tjejer utmanas du att para ihop Elsas dagliga outfits med trendiga skridskor. Bra jobbat, damer! Är du redo att bevisa dina designerkunskaper härnäst?

Ta sedan en kappa för att hålla dig varm och gå med Elsa utomhus. Det är dags att ge Elsas hus en julmakeover! Låter kul, va? Vi har redan förberett allt du behöver för denna roliga aktivitet. Du kan börja leka med dem och komma på en extrem julmakeover för Elsas hus. Bläddra igenom kategoriflikarna som finns tillgängliga på höger sida av skärmen och välj bland ett brett utbud av handgjorda semesterkransar, färgglada lampor, träd och andra temadekorationer som du vill använda. Bra gjort! Är du sugen på en annan dekorationsuppgift? Gå sedan till isringen och hjälp Elsa att försköna denna plats också.

Elsas förberedelser för det kommande vinterlovet skulle inte vara kompletta utan att hon dekorerade en julgran. Återvänd hem och slutför tillsammans denna nya designeruppgift på Elsas att-göra-lista. Det finns många trädprydnader tillgängliga till ditt förfogande i detta dekorationsspel för flickor, och du kan använda bokstavligen allt du vill. Bläddra igenom dem alla och välj bland ett imponerande urval av glänsande jordglober, röda och vita godisrör, hemgjorda pepparkakor, färgglada lampor och till och med girlander som du gillar mest. Glöm inte att också välja en fin bunt med vackert inslagna presenter som du kan lägga under granen.

Sist men inte minst, välj en festlig look för Olaf, Elsas trogna vän. Den läckra snögubben skulle säkert kunna använda en ny outfit för vintersemestern . Ha det bra när du spelar Frozen Christmas: Extreme House Makeover -spelet för tjejer online på Prinxy.app!

Spelkontroller

  • Använd musen för att interagera.

Liknande spel

Här är ytterligare tre julspel du bör kolla in:

  1. Julklappsmani
  2. Hur Harley stal julen
  3. Prinsessor i jullandet