Supermodeller oförglömlig semester on Prinxy

Spelar Supermodeller oförglömlig semester på Prinxy

Berättelsen om Supermodeller oförglömlig semester

Jaja, det är äntligen dags för dessa tre supermodeller BFFs att ta en välförtjänt vintersemester. Var tycker du att de ska spendera det? Tropiska destinationer är så mainstream! BFFs Olivia, Lily och Angie gör sig redo för en resa till en mycket mer speciell plats: en snöig by som heter Winter Land. Följ med dessa tre prinsessor på deras spännande resa och bli deras moderådgivare medan du spelar Supermodels Unforgettable Vacation dress up-spel för tjejer online på Prinxy.app!

Plocka upp dem på flygplatsen, skynda dem till deras boende och hjälp dem att förbereda sig för att utforska varje hörn av byn. Oh boy, detta vinterland är fullt av kul! Det finns röda mattan-evenemang, en skridskobana som väntar på att testa sina förmågor och till och med snöbollskrig. Tjejerna är engagerade i att prova dem alla, och du är här för att hjälpa dem att förbereda sig för varje aktivitet. Är ni redo för denna utmanande uppgift, tjejer?

Kom igång med detta helt nya vinterspel för tjejer, och börja med att välja den aktivitet du vill att dessa BFF:s ska göra först. När huvudbeslutet väl har tagits kan du gå vidare och visa upp dina makeupartistkunskaper härnäst. I detta sminkspel för tjejer finns det 20 sminknyanser tillgängliga för varje supermodellprinsessa. Det professionella sminksetet innehåller läppstift, ögonskugga, rouge och mascara som du kan mixa och matcha i glam makeup-looker, glödande pastell-looker eller till och med i naturliga utseenden. Komplettera makeup-looken för varje tjej och plocka sedan in deras vintergarderob.

Deras dagliga jobb kräver ett fantastiskt utseende, så bli inte för förvånad över att hitta många snygga vinterkläder och accessoarer i garderoben. Kolla in de snygga kläderna speciellt designade för vinteraktiviteter, och välj de du gillar mest för varje tjej, se sedan till att även kolla deras urval av eleganta klänningar som du behöver för röda mattan-eventet de planerar att delta i medan de njuter av sin tid ut i detta underbara vinterland. Fortsätt spela detta online modespel för tjejer med att välja rätt outfit för den valda aktiviteten, och glöm inte att även tillbehöra deras vinterlooks ordentligt med kashmirhalsdukar, handskar och färgglada stickade mössor. Gå sedan med tjejerna utomhus och ha det kul när du leker i snön!

Ha en fantastisk tid med att spela Supermodels Unforgettable Vacation dress up-spel för tjejer online på Prinxy.app!

Spelkontroller

  • Använd musen för att interagera.

Liknande spel

Här är ytterligare tre supermodellspel du borde spela härnäst:

  1. Nästa supermodell stjärnor
  2. Black Friday: Shopping Mania
  3. Supermodell Fashion Lookbook