BerÀttelsen om __namn__

Det Àr nyÄrsafton och vÄra fem BFFs Àr redo att fira det nya Äret med stil! Glittertemat för nyÄrsfirandet valdes för att tillföra en touch av glitter och glamour till festligheterna. Den Àr perfekt för de fem Disneyprinsessorna som planerar att klÀ alla i glittriga klÀnningar och paljettklÀnningar. SÄ nÀr klockan slÄr midnatt kommer de fem prinsessorna att fira början av det nya Äret i en skur av glitter, vilket gör det till en natt att minnas. Kom och hjÀlp dem att vÀlja det bÀsta utseendet i NyÄrs Glitter Fest utklÀdningsspel för tjejer!

NyÄr Àr ett Ärligt firande som markerar början pÄ ett nytt Är och firas pÄ olika datum runt om i vÀrlden. Det Àr vanligtvis en tid för familjesammankomster, reflektion och beslut. PopulÀra nyÄrstraditioner inkluderar ofta fyrverkerier, fester och parader. Vi har lite av allt i vÄrt exklusiva nyÄrsspel . Spela det idag!

Prinsessan Moana Àr den första som pÄbörjar sina förberedelser i det hÀr semesterspelet för tjejer , och hon kan anvÀnda din hjÀlp för att bestÀmma vilken av hennes fÀrgglada klÀnningar, lockiga frisyrer, clutches och överdimensionerade smycken som skulle vara perfekta för natten. HjÀlp henne att vÀlja rÀtt klÀnning och styla sedan hennes lockiga hÄr till en delikat frisyr för att fullÀnda hennes look perfekt. LÀgg sedan till en clutch och överdimensionerade smycken för den perfekta touchen. LÄt oss gÄ med drottning Elsa hÀrnÀst. Hon letar fortfarande igenom sitt breda urval av festklÀnningar i blÄ och lila med paljetter, diamantsmycken och designervÀskor efter den perfekta looken. Kan du hjÀlpa henne ocksÄ? BlÀddra igenom alla dessa fascinerande paljettklÀnningar i nyanser av blÄtt och lila för att se vilken som skulle passa henne bÀst. Jag valde en ljusblÄ paljettklÀnning och parade ihop den med ett diamanthalsband. Vad skulle du vÀlja Ät henne?

FortsÀtt spela vÄrt roliga prinsessspel och gör dig redo att gÄ med prinsessan Anna nÀsta gÄng. Hon har den perfekta klÀnningen i Ätanke, en golvsvepande grön klÀnning, en röd prinsessklÀnning och en champagnefÀrgad klÀnning med paljetter, allt som hon bestÀmmer sig mellan. LÄt henne prova alla och vÀlj den vinnande. Komplettera sedan hennes festliga look med en bohemisk frisyr och ett matchande smyckesset. Jag hoppas att ni Àr redo för den fjÀrde utmaningen i vÄrt exklusiva modespel för tjejer. Bonnie kommer hÀrnÀst! Medan hon förbereder sig för att fira nyÄr har Bonnie valt sex fantastiska miniklÀnningar med blommönster och glittrande paljetter för tillfÀllet. Vad ska hon ha pÄ sig? Hitta rÀtt klÀnning till vÄr vackra fashionista och komplettera den festliga looken med en snygg frisyr eller en sofistikerad updo.

Slutligen har prinsessan Ariel ett urval av fÀrgglada korta klÀnningar och rÀtt festaccessoarer tillgÀngliga till ditt förfogande i sin festliga garderob. Skynda dig och hitta nÄgot lika chict för vÄr rödhÄriga sötnos. Natten Àr fortfarande ung, och det Àr till din hjÀlp, var och en av de fem prinsessorna ser bÀst ut. NÀr klockan slÄr midnatt kommer de att vara samlade för att titta pÄ fyrverkerierna och skÄla för det nya Äret!

Ha en underbar tid att spela spelet NyÄrs Glitter Fest online pÄ Prinxy.app!

Spelkontroller

  • AnvĂ€nd musen för att blĂ€ddra igenom alla alternativen i detta onlinespel för tjejer.

Om du gillar det hÀr spelet kan du ocksÄ prova andra nyÄrsspel frÄn Prinxy.app:

  1. Ellie: NyÄrsafton
  2. K-Pop nyÄrskonsert
  3. K-Pop nyÄrskonsert 2