Soft Girls Winter Estetik on Prinxy

Spelar Soft Girls Winter Estetik på Prinxy

Berättelsen om Soft Girls Winter Estetik

En rolig vintersemester är allt dessa 5 BFFs behöver innan de går tillbaka till college, men vart ska de gå? De brukar resa tillsammans, men i år ska de testa något annat. I år valde var och en av dem en unik destination för vintersemestern, men de håller sig uppdaterade genom att skicka massor av bilder till varandra. Är du redo att vara med på det roliga? Tryck på play och gör dig redo att upptäcka de vackraste vinterdestinationerna i detta gratis-att-spela utklädningsspel   för tjejer som heter Soft Girls Winter Aesthetics.

Det här modespelet online är en blandning av allt som är trendigt just nu, och jag är säker på att ni tjejer kommer att älska det. Spelet innehåller fem av dina favoritprinsessor den här gången som mjuka tjejer , ett brett urval av moderiktiga klädesplagg och accessoarer och några fantastiska vinterdestinationer som är wow. Vintern är inte den mest favoritsäsongen av många, men våra tjejer är stora fans av den. Under den kyliga årstiden väljer våra tjejer de högsta backarna för att öva på sina skidfärdigheter och de mysigaste stugorna för att koppla av efter det, och ni damer är välkomna att vara med på det roliga! Följ med Elsa, Rapunzel, Cinderella, Belle och deras bästa vän Emma i Soft Girls Winter Aesthetics Dress Up Game för tjejer och gör dig redo att upptäcka deras favoritresmål under den kalla årstiden!

Ditt första stopp i detta vinterspel för tjejer är de snötäckta backarna i de franska alperna. Här går du med vackra Emma på ett skidpass, och din uppgift är att se till att hon ser bra ut. Så låt oss se vad hon ska ha på sig vid detta tillfälle. Moderiktiga vinterprylar i mjuka tjejinspirerade färger och tryck styr Emmas vintergarderob, och ni tjejer är de lyckliga som upptäcker de senaste trenderna. Bland urvalet av kostymer har du även ett urval av tvådelade outfits som du sätter ihop i matchande set eller i omatchade käftslösande looks. När du har bestämt dig för den vinnande outfiten, komplettera hennes look med en lockig frisyr och accessoarer som du väljer. Bra jobbat, damer! Hoppa på ett plan och gör dig redo att träffa prinsessan Elsa nästa gång!

Prinsessan Elsa reste till Island för vintersemestern och hon är här för att bevittna norrskenets magiska dans. Kommer du att hjälpa henne att se bra ut för sin fotografering? Det kommer att äga rum på en fascinerande plats där vackra ljus ändrar färg bakom henne. Hur coolt är inte det? Kolla in Elsas mysiga-chic garderob, låt henne prova alla de kläder du gillar mest och välj en som hjälper henne att sticka ut när hon är omgiven av norrsken. Är du redo för din nästa destination? Vårt prinsessspel kommer att ta dig till Aspen härnäst, där du och Rapunzel kommer att upptäcka en av de vackraste gatorna och skridskoåkningarna i staden! Aspen är nu helt täckt av klar vit snö, och prinsessan Rapunzel kan inte vänta med att ta bilderna härifrån. Men vad ska hon ha på sig? Härlig pastellfärgad nyans och mysiga tyger, söta hattar och handskar hjälper henne att sticka ut. Är du redo för lite mer?

Därefter promenerar du på de isiga gatorna i New York City tillsammans med prinsessan Ariel . Hon ska ha en tjejfotografering mitt i Central Park, men innan dess måste du hjälpa henne att välja sin chica outfit. Bläddra igenom det stora utbudet av lurviga kappor, tweedkjolar och accessoarer, blanda dem till en färgglad look och skapa en snygg outfit som Ariel kan bära idag! Komplettera hennes soft-girl look med en ny makeup look , och fortsätt sedan och gå med Belle, nästa!

Vårt spel med vintertema skulle inte vara komplett utan en resa till Belles mysiga stuga upp i bergen! Gosade framför den öppna spisen och med en god bok i händerna kommer du och Belle att ha den bästa tiden någonsin. Dra fingrarna genom hennes fashionabla garderob inspirerad av Cottagecore-estetiken och se vilken härlig outfit du kan välja för Belles mysiga fotosession. Slutligen, spara din skapelse och dela den med dina vänner!

Ha en fantastisk tid att spela Soft Girls Winter Aesthetics -spelet för tjejer online på Prinxy.app!

Spelkontroller

  • Använd musen för att bläddra igenom alla alternativen i detta onlinespel för tjejer.

Om du gillar det här spelet kan du också prova andra vinterdressspel från Prinxy.app:

  1. Sisters Winter Escape
  2. Vad du ska ha på dig: vinterversionen
  3. Winter Sisters modetrender