K-pop nyÄrskonsert on Prinxy

Spelar K-pop nyÄrskonsert pÄ Prinxy

BerÀttelsen om K-pop nyÄrskonsert

NyĂ„rsafton i centrum av New York City blev en global tradition, och i Ă„r kommer dessa BFFs in i dess kĂ€rna för att vĂ€lkomna det nya Ă„ret med stil. Med nĂ„gra timmar före Ă„rets slut skakar Times Square av upprördhet nĂ€r nĂ„got stort förbereds! Strax efter midnatt kommer det mest kĂ€nda K-popbandet för tillfĂ€llet att underhĂ„lla sammankomsten med sina coola lĂ„tar, och dessa tjejer kan inte vĂ€nta pĂ„ att se BTS-pojkarna upptrĂ€da. De har biljetterna och de behöver bara det rĂ€tta utseendet, och hĂ€r kan du hjĂ€lpa dem! Gör dig redo att bevisa dina stylistfĂ€rdigheter, mina damer, medan du spelar K-pop-nyĂ„rskonsertens utklĂ€dningsspel   för tjejer online pĂ„ Prinxy.app!

Tryck pÄ play och trÀffa de lyckliga tjejerna som Àr pÄ BTS-konserten pÄ nyÄr! TvÄ av dina favoritprinsessor frÄn Disney och tvÄ kÀnda skurkar Àr villiga att gÄ pÄ konserten, men det finns inte tillrÀckligt med utrymme för tvÄ mÀktiga krafter att vara pÄ samma plats. Eller finns det? Vi pÄ Prinxy.app tror att pÄ nyÄrsafton kan skurkar och prinsessor vara vÀnner, och vi förestÀllde oss detta coola semesterspel dÀr de vÀlkomnar det nya Äret tillsammans. Och vad Àr ett bÀttre sÀtt Àn att knyta an till den Àlskade K-popsensationens konsert, BTS? SÄ lÄt oss se vilka BTS-inspirerade outfits du kan sÀtta ihop för vÄra tjejer nÀr du fortsÀtter att spela detta online dress up-spel för tjejer!

Du börjar den hÀr modeutmaningen med prinsessorna. Anna vill ha pÄ sig allt som Àr mysigt och chict pÄ nyÄr, sÄ jeansklÀder, överdimensionerade tröjor, stickade kavajer och hÀrliga pasteller Àr ett mÄste. BlÀddra igenom hennes garderob, blanda och matcha dina favoritplagg med de rÀtta smyckena, frisyrerna och sminkarna och gör henne redo i tid för Ärets konsert. GÄ sedan till nÀsta sida i spelet och skaffa prinsessan Moana en cool festoutfit ocksÄ! Moanas inspiration till kvÀllens outfit kommer frÄn en av hennes favoritaffischer med Bangtan Boys. Affischen portrÀtterar de koreanska pojkarna klÀdda i galaxinspirerade klÀdesplagg, och det Àr vad hon ska ha pÄ sig. RegnbÄgsfÀrger, galaxmönster, satin och glansiga tyger det Àr vad du ser efter i detta online prinsessspel för tjejer. NÀr du har valt klart klÀderna, komplettera den valda outfiten med en cool sminklook ocksÄ!

Är du redo för lite mer? Vad sĂ€gs om att hjĂ€lpa skurkarna att se lika eleganta ut, nĂ€sta? Den första i kön för att upptĂ€cka dina stylingfĂ€rdigheter Ă€r ingen mindre Ă€n Harley Quinn . Daddys Lil Monster kommer att ge upp sina nĂ€tstrumpbyxor, röda och vita linne och för korta byxor och kommer att ersĂ€tta dem med chica skoluniformer. Du vet att hon Ă€lskar dem! De som finns i Harleys garderob Ă€r en blandning av chic och sportig pĂ„ samma gĂ„ng, tjejig och godisfĂ€rgad. KlĂ€ upp henne i de du gillar mest, vĂ€lj den vinnande och tillbehör den med BTS-inspirerade smycken och med Harleys signaturfrisyr. Sist men inte minst fĂ„r du hjĂ€lpa Maleficent att se pĂ„ sitt bĂ€sta. Även om hon kom pĂ„ idĂ©n att bĂ€ra klĂ€der inspirerade av det koreanska bandet var det svĂ„rt att övertyga henne om att byta ut sin lĂ„nga svarta klĂ€nning och ersĂ€tta den med nĂ„got annat. NĂ„got som kostymer och skjortklĂ€nningar, de skulle vara det bĂ€sta alternativet för henne. Det finns nĂ„gra snygga alternativ i hennes garderob, de flesta av dem har neutrala fĂ€rger, maskulint snitt, eleganta volangskjortor. Hitta den bĂ€sta formella looken för vĂ„r senaste tjej i gĂ€nget!

Innan du rusar till Ärets konsert, testa dina inredningsskickligheter och hjÀlp tjejerna att dekorera sina rum med affischer av deras favoritpojkband. Det finns mÄnga tillgÀngliga alternativ till ditt förfogande i detta online dekorationsspel för tjejer, vÀlj de du gillar mest. StÀll sedan in stÀmningen, ljusen, dekorationerna runt scenen och sÀtt igÄng festen! Ta sedan en bild av din skapelse och dela den med dina vÀnner!

Ha en fantastisk tid med att spela K-pop-nyÄrskonsert- utklÀdningsspelet för tjejer online pÄ Prinxy.app!

Spelkontroller

  • AnvĂ€nd musen för att interagera.

Liknande spel

HÀr Àr ytterligare tre nyÄrsspel du borde spela hÀrnÀst:

  1. Ellie: NyÄrsafton
  2. Harleys "New Years, New Me"
  3. Prinsessornas nyÄrskollektion