BerÀttelsen om __namn__

Bonnie Àlskar julen och all festlig glÀdje som kommer med den! Som juldiva Àr hon alltid utklÀdd i de vackraste klÀderna och med den mest glamorösa makeupen. Den hÀr sÀsongen letar hon efter nya sÀtt att uttrycka sin kÀrlek till vinterlovet, och i Är bestÀmde hon sig för att göra nÄgot speciellt med din hjÀlp. LÄt oss gÄ med henne i Fashion Box: Christmas Diva -utklÀdningsspelet för att hjÀlpa hennes klÀnning att imponera pÄ tomten med sin unika kÀnsla för mode!

Detta helt nya modespel Ă€r en uppföljare till vĂ„rt mycket uppskattade   Fashion Box: Glam Diva- spelet och den hĂ€r gĂ„ngen placerar spelet vackra Bonnie i en presentlĂ„da som innehĂ„ller massor av julpynt. Men kom ihĂ„g att Bonnie ocksĂ„ Ă€r en fashionista, sĂ„ hon planerar att skĂ€mma bort sig sjĂ€lv med tvĂ„ fantastiska julklĂ€der som du kommer att kunna vĂ€lja Ă„t henne. Det finns 4 enheter totalt i det hĂ€r nya spelet, sĂ„ var beredd pĂ„ lite jĂ€ttekul med Bonnie, och lĂ„t oss börja spela vĂ„rt exklusiva julspel för tjejer!

I den första enheten har Bonnie bett dig skapa en vacker röd och guld smink med sĂ€songens nyanser. Blanda fĂ€rgerna vackert och sluta inte förrĂ€n du Ă€r nöjd med resultatet. Komplettera hennes festliga look med djĂ€rvt lĂ€ppstift och nĂ„gra glittrande ansiktsĂ€delstenar. FortsĂ€tt sedan och klĂ€ upp henne i nyanser av rött och guld. VĂ€lj den mest utsökta röda klĂ€nningen till vĂ„r fashionista, eller klĂ€ upp henne i ett matchande paljettset som glittrar i ljuset. BlĂ€ddra sedan igenom hennes urval av Askungen skor och vĂ€lj de som bĂ€st kompletterar den valda outfiten. FortsĂ€tt spela detta julutklĂ€dningsspel genom att vĂ€lja en designerkoppling och de rĂ€tta smyckena för att fullĂ€nda hennes festliga look. Är du redo för lite mer?

LÄt oss sedan gÄ vidare och upptÀcka sminkutmaningen i den tredje enheten i vÄrt sminkspel till jul . Oh titta! Detta sminkspel handlar om grön- och guldpaletten. AnvÀnd dina favoritnyanser av grönt och lite ljus guldögonskugga för att skapa en fantastisk look för hennes ögon, och komplettera sedan looken med en djÀrv lÀppstiftsnyans. LÄt oss sedan se vilken juldress hon kan anvÀnda för att para ihop denna extravaganta sminklook.

Bonnie vill se ut som en riktig diva i jul, sÄ lÄt oss fortsÀtta spela detta otroliga utklÀdningsspel och vara sÀkra pÄ att hon kommer att vara den bÀst klÀdda fashionistan vid julmiddagen. VÀlj en miniklÀnning med en axel i ljust guld för tillfÀllet, eller satsa pÄ nÄgot som skriker enkelt chict som en kashmirblus och nÄgra paljettbyxor. Komplettera den vinnande outfiten med ett par designerstövlar eller högklackade skor och accessoarer som du vÀljer. Hon ser perfekt ut, hÄller du inte med? Hon Àr sÄ stolt över sina festliga utseenden att hon inte kan vÀnta med att visa upp dem för sin familj och vÀnner.

Ha en underbar tid nÀr du spelar Fashion Box: Christmas Diva- spelet, och vi hoppas att detta smink- och utklÀdningsspel kommer att fÄ dig att Àlska julen Ànnu mer!

Spelkontroller

  • AnvĂ€nd musen för att blĂ€ddra igenom alla alternativen i detta onlinespel för tjejer.

Om du gillar det hÀr spelet kan du ocksÄ prova andra julspel frÄn Prinxy.app:

  1. Kikis rosa jul
  2. BFFs vinterlov
  3. Frozen Christmas: Extreme House Makeover