Magisk ponnyvÄrd on Prinxy

Spelar Magisk ponnyvÄrd pÄ Prinxy

BerÀttelsen om Magisk ponnyvÄrd

Gör dig redo att bevisa dina enhörningsskickligheter, mina damer! En av dina favorit enhörningsponnyer frÄn My Little Pony Friendship Is Magic behöver din hjÀlp idag! Hon Àr skadad och smutsig och behöver nÄgon som hjÀlper henne! Kan du? Kom och gÄ med i Twilight Sparkle i detta online-djurspel för flickor som heter Magical Pony Care !

Twilight Sparkle Àr en prinsessa, och rörigt utseende Àr inte hennes grej. Hon hade kul nÀr hon lekte med sin husdjursuggla som heter Owlowiscious, och nu mÄste den fÀrgglada enhörningsponnyn bli av med smutsen och ytliga skador. Skynda dig, följ med henne för att komma igÄng med djurspelet Magical Pony Care för tjejer, och ta hand om din favoritponnykaraktÀr steg för steg.

Börja med att ta bort löven frÄn hennes pÀls. AnvÀnd en pincett, plocka dem en efter en och dra dem till facket. SkÀm sedan bort den bedÄrande lila ponnyn med ett varmt bubbelbad. AnvÀnd varmt vatten och delikat schampo för att tvÀtta hennes kropp, torka sedan av henne med en handduk och föna hÄret. DÀrefter mÄste du ta hand om hennes öron. Du bör rengöra dem med en bomullstuss för att hÄlla dem torra och för att undvika ytterligare öroninfektion. Borsta sedan Twilights korta hÄr, rengör hennes fötter och byt ut hennes trasiga hovar mot nya hovar. Med denna sista uppgift Àr vÄrdprocessen klar. Nu kan du ocksÄ visa upp dina veterinÀrkunskaper!

Som Twilight Sparkles personliga lĂ€kare mĂ„ste du ta hand om hennes blĂ„mĂ€rken. Du bör ocksĂ„ se till att hon Ă€r frisk och redo för ett nytt Ă€ventyr. AnvĂ€nd ett stetoskop för att kontrollera hennes hjĂ€rtslag, mĂ€t hennes temperatur, ge henne nĂ„gra smĂ€rtstillande medel för att hjĂ€lpa henne att hantera smĂ€rtan och hĂ€ll nĂ„gra ögondroppar i ögonen för att rensa synen. Applicera en magisk dryck pĂ„ hennes blĂ„mĂ€rken för att bli av med dem, desinficera reporna en efter en och glöm inte att applicera fĂ€rgglada plĂ„ster över varje snitt. Avsluta dina veterinĂ€ruppgifter genom att ge Twilight ett vaccin. Det verkar som att hon hoppade över en. Hon mĂ„r mycket bĂ€ttre nu! Är du redo för vad som hĂ€nder hĂ€rnĂ€st?

Nu nÀr Twilights sÄr Àr lÀkta kan du överraska henne med en kunglig fest! Ge henne lite morötter och frukter att Àta och lite vatten att dricka. Sist men inte minst utmanas du att ta itu med hennes utseende för dagen. PÄ nÀsta sida i detta online Twilight Sparkle dress up-spel kan du vÀlja bland ett urval av föremÄl och glittrande tillbehör de du gillar mest för vÄr vackra enhörningsponny!

Ha en fantastisk tid att spela Magical Pony Care -spelet för tjejer online pÄ Prinxy.app!

Spelkontroller

  • AnvĂ€nd musen för att interagera.

Liknande spel

HÀr Àr ytterligare tre husdjursspel du bör kolla in:

  1. Prinsessor husdjur Maker
  2. Mirunas Àventyr: Vet
  3. Superstar Kitty Fashion Award