Marinette Vintersemester: Varmt och kallt on Prinxy

Spelar Marinette Vintersemester: Varmt och kallt på Prinxy

Berättelsen om Marinette Vintersemester: Varmt och kallt

Vackra Marinette gör sig redo att njuta av en välförtjänt vintersemester, och innan hon packar sitt bagage måste hon bestämma sig vart hon ska åka! Hon kunde åka till sluttningarna i Alperna, eller så kunde hon åka någonstans exotiskt och ligga under solen hela dagen. I Marinette Winter Vacation: Hot And Cold- spel för tjejer hjälper du din favoritsuperhjälte att bestämma var hon ska njuta av sin vintersemester. Kom igång, välj ett semesteralternativ för Marinette och hjälp henne sedan packa några trendiga kläder för den valda destinationen!

Men låt oss först ta reda på vilka alternativ du har. Först kan du skicka denna modiga superhjälte till en tjusig skidort i Alperna där hon kan träna på sin skidåkning hela dagen. Marinette älskar den här vintersporten och hon äger några av de snyggaste vattentäta overallerna som gör att hon kan utöva denna adrenalinkickande sport! Bläddra igenom hennes vintergarderob och välj bland ett urval av snygga skiddräkter, hattar, pjäxor och skyddsglasögon, de klädesplagg och de tillbehör du gillar mest, och gör henne redo att ta sig ut i backen med stil. Komplettera hennes vinterlook med en djärv makeuplook i djärva färger. Glöm inte att också välja ett par skidor eller en cool snowboard för henne. Bra jobbat, damer! Är du redo för lite mer?

Låt oss sedan fortsätta att spela detta online dress up-spel för tjejer med en helt ny utmaning. Den här gången får du välja ett färgsprakande resmål för hennes varmare resmål. Maldiverna verkar vara ett bra resmål för henne att njuta av en strandsemester, så låt oss hjälpa henne att hitta de bästa kläderna för en solig destination. Utbudet av baddräkter och bikinis, skira klänningar och sandaler med pärlor är ganska imponerande, men du kan välja så många outfits du vill. Ta sedan en titt på de tillgängliga sminkalternativen och komplettera hennes look med en färgglad sminklook och en ny frisyr.

Varmt eller kallt, valet är ditt! Ha det bra när du spelar Marinette Winter Vacation: Hot And Cold- spel för tjejer online på Prinxy.app!

Spelkontroller

  • Använd musen för att bläddra igenom alla alternativen i detta onlinespel för tjejer

Liknande spel

Här är ytterligare tre tjejspel du borde kolla in:

  1. Ellie: En superhjältehistoria
  2. Superhjälte nytt äventyr
  3. Söt läppdesign för Marinette