Öva på mig on Prinxy

Spelar Öva på mig på Prinxy

Berättelsen om Öva på mig

Är du redo att ge dig ut på ett glamoröst sommaräventyr? Se inte längre än Practice On Me , det ultimata sminkspelet som kommer att föra dig till en sommarfantasi utan dess like! Med tre spännande enheter centrerade kring olika teman förvandlar du dig själv till en festivalgudinna, en strandbrud eller ett blommande barn. Så ta dina penslar, svep på lite läppstift och låt oss bli glam!

Med Practice On Me är sommarfantasien bara ett svep bort! Oavsett om du dansar på en musikfestival, kopplar av vid stranden eller omfamnar naturens skönhet, har detta spel allt. Så ta tag i dina sminkborstar och gör dig redo att låta din inre artist skina. Skapa vågor med ditt festivalsmink, kanalisera din inre sjöjungfru med din strandlook och blomma som en blomma med ditt blommiga sommarsmink. Möjligheterna är oändliga, och det roliga är garanterat. Gör dig redo för ett sommaräventyr utan dess like med Practice On Me!

Kom först in i festivalfebern och det är på tiden att omfamna din inre festivalgudinna! I den första enheten i vårt skönhetsspel online för tjejer skapar du en fängslande festivalsmink-look och naglar som gör dig till centrum för uppmärksamheten. Börja med att applicera en fascinerande ögonskugga i livfulla färger som skriker kul och spänning. Svep på lite mascara för att ge dina fransar den där extra dramatiken. Men varför stanna där? Lägg till lite färg på dina läppar med en djärv läppstiftsnyans som visar upp din vågade personlighet. Och glöm inte att pryda ditt ansikte med skimrande ansiktsädelstenar och lekfulla färgglada linser för att verkligen fånga festivalandan. Komplettera din look genom att ge dina naglar en festivalmakeover med ljusa och lekfulla färger som får dina fingertoppar att dansa av glädje! Är du redo för lite mer?

Fortsätt det roliga i sminkspelet Practice On Me för tjejer och gör dig redo att ta med stranden vart du än går med strandskönhetsenheten ! Denna look handlar om att fånga den enkla skönheten av en dag tillbringad vid havet. Börja med att applicera en skimrande ögonskugga som efterliknar de fantastiska färgerna i en hisnande solnedgång. Se till att svepa på lite vattenfast mascara för att dina fransar ska se fantastiska ut även efter ett dopp i vattnet. För dina läppar, välj ett glansigt och återfuktande läppstift i en saftig nyans som får dig att se ut som en strandgudinna. Och naturligtvis är ingen strandlook komplett utan en touch av gnistra! Smycka ditt ansikte med ansiktsädelstenar som kommer att fånga solljuset och få dig att lysa starkt som en diamant. Och när det kommer till dina naglar, välj strandinspirerade färger som sandiga nudes eller livfulla turkosblå färger som tar dig till paradiset med varje blick.

Sist men absolut inte minst, kliv in i en värld av blommande blommor och skapa en blommig sommarsminkning och naglar som är fräscha, livfulla och ack så vackra! För dina ögon, applicera en mjuk och romantisk ögonskugga i nyanser av rosa, lila och grönt för att skapa en drömmande och eterisk look. Svep på lite mascara för att få dina fransar att fladdra som ömtåliga kronblad. Välj en mjuk och naturlig läppstiftsnyans som kompletterar din hudton och ger dina läppar den perfekta färgtonen. För att verkligen omfamna blomtemat, pryd ditt ansikte med känsliga ansiktsädelstenar i blommönster eller former som får dig att se ut som om du klev ut ur en trädgård. Och naturligtvis kan dina naglar inte lämnas utanför denna blommande upplevelse. Välj från en mängd pastellfärger för att skapa en bas, eller låt din kreativitet blomma ut med blominspirerad nagelkonst som får dina fingertoppar att se ut som ett mästerverk av kronblad och löv.

Kom ihåg, mina damer, i Practice On Me finns det inga sminkmisstag, bara fantastiska förvandlingar som väntar på att hända. Så låt din kreativitet skjuta i höjden, ha kul och omfamna sommarens magi. Gör dig redo att slå ihjäl de där sminkarna och bli den sommardrottning du alltid var tänkt att vara. Practice On Me är här för att göra din sommarfantasi till verklighet, ett penseldrag i taget. Låt äventyret börja!

Ha det bra med att spela Practice On Me -spelet för tjejer online på Prinxy.app!

Spelkontroller

  • Använd musen för att bläddra igenom alla alternativen i detta onlinespel för tjejer.

Om du gillar det här spelet kan du också prova andra sminkspel från Prinxy.app:

  1. Barbiemania
  2. Avatar smink
  3. Mermaicore Makeup