BerÀttelsen om __namn__

Halloween Àr nÀstan hÀr, och nÄgra av vÄra favorit TikTok-influencers har arbetat med sina makeupartister för att uppnÄ de mest fÀngslande Halloween-sminklookerna. Vi har samlat tre av de bÀsta sminkidéerna i vÄrt gratis-att-spela semesterspel för tjejer som heter Halloween Makeup Trends ! FrÄn #unicorncore till #fairycore, du kan hitta nÄgra av de trendigaste Halloween-estetikna i vÄrt spel. Spela det idag!

Varning, i Ă„r kommer Halloween att bli enormt. Med alla spöklika fester instĂ€llda förra Ă„ret, i Ă„r, kan fashionistas inte vĂ€nta med att stjĂ€la strĂ„lkastarna med utarbetade, out-of-the-world Halloween-kostymer. SĂ„, om du inte kĂ€nner dig helt redo att rocka den kommande Halloween-festen, hĂ„ll dig till oss. I Halloween Makeup Trends- spelet för flickor tar vi med oss 3 Halloween- sminklooker , och steg för steg kommer du att lĂ€ra dig hur du Ă„terskapar var och en av dem. Är du redo att ta en titt?

LÄt oss sedan komma igÄng med detta helt nya Prinxy exklusiva Halloween-spel som heter Halloween Makeup Trends , och vara beredda att trÀffa vÄra tre vackra damer som presenterar spelet. Du kanske inte kÀnner dem alls, men du borde definitivt vÀnja dig vid deras ansikten! Kiki, Riri och Regina Àr tre av vÄra vackra Clony-tjejer , och de Àr hÀr för att stjÀla rampljuset. Clony Àr vÄr fashionabla avatartillverkare, och du kan fÄ den pÄ Google Play . Skaffa det idag, skapa ditt digitala jag och anvÀnd din nya avatar överallt pÄ internet!

Den första Clony-tjejen du ska trĂ€ffa Ă€r underbara Kiki . Hon Ă€r TikTok-kĂ€nd och en egenproducerad tonĂ„rsartist med en enorm passion för #unicorncore. SĂ„ om du ocksĂ„ Ă€r kĂ€r i enhörningens estetik och dess fĂ€rgglada och lekfulla vibbar, dĂ„ Ă€r Kikis Halloween- smink- look nĂ„got för dig. Förbered snabbt hennes ansikte med ansiktsvatten och fuktighetskrĂ€mer och var sedan redo att upptĂ€cka alternativen förberedda för Kikis enhörningssmink för Halloween . Ögonskuggorna kommer i en mĂ€ngd olika vackra pastellfĂ€rger som du kan blanda i olika kombinationer. Sedan kan du fortsĂ€tta med din sminkuppgift och applicera lite glitter pĂ„ hennes ögon, ett lager mascara, rouge och en djĂ€rv lĂ€ppstiftsnyans. Missa inte Kikis samling av gnistrande Ă€delstenar, och vĂ€lj nĂ„gra för att fullborda hennes Halloween-sminkning. Är du redo att trĂ€ffa Riri nĂ€sta gĂ„ng?

Riri Àr den andra Clony-tjejen i vÄrt spel, och hon Àr en superbegÄvad sÄngerska med en underbar look som du kommer att Àlska. Till Ärets Halloween bestÀmde hon sig för att satsa pÄ en vÄgad Dia de los Muertos makeup-look som har mörka fÀrger, beniga ansiktsdrag, nÄgra sofistikerade smycken och hÄraccessoarer som blandas tillsammans kommer att skapa en fÀngslande Halloween -look. GÄ igenom alla alternativ som vi har förberett till ditt förfogande i denna andra sminkenhet, var kreativ och se vilken spöklik Halloween-look du kan hjÀlpa underbara Riri att stoltsera med pÄ festen.

Behöver du fortfarande lite mer inspiration? Missa dÄ inte den tredje makeuplooken vi har presenterat i Halloween Makeup Trends- spelet för tjejer! Den Àr frÄn #fairycore-estetiken och innehÄller Regina . Hon Àr vÄr tredje tjej med i den hÀr online-sminkserien, en heterosexuell student med ett vilt humör. Hennes Halloween- smink Àr inspirerad av Àlvornas vÀrld. Med blomstergirlanger som tÀcker hennes ansikte och hals, med glittrande ögonskugga och glittrande Àdelstenar, kan Reginas makeuplook vara hur sofistikerad du vill!

Gillar du utseendet du fÄtt hittills? Det roliga Àr lÄngt ifrÄn över. Nu utmanas du att gÄ tillbaka och blanda varje smink som du vill. Ta en bild av din skapelse och dela den med dina vÀnner. Ha en fantastisk tid att spela Halloween Makeup Trends -spelet för tjejer online pÄ Prinxy.app!

Spelkontroller

  • AnvĂ€nd musen för att blĂ€ddra igenom alla alternativen i detta onlinespel för tjejer.

Om du gillar det hÀr spelet kan du ocksÄ prova andra Halloween-spel frÄn Prinxy.app:

  1. Halloween Fashionista
  2. Ellie Halloween Trick Or Treat
  3. Halloween I Den Förtrollade Skogen