Anna social fjäril on Prinxy

Spelar Anna social fjäril på Prinxy

Berättelsen om Anna social fjäril

Att vara en influencer på sociala medier nuförtiden är ett heltidsjobb. Du måste skapa nytt innehåll så ofta som möjligt, du måste komma i kontakt med dina följare dagligen och du bör hitta kreativa sätt att hålla dina följare uppdaterade med de saker du gör. Kom och lär av vår influencer vad som krävs för att bli känd på sociala medier medan du spelar detta helt nya utklädningsspel för tjejer som heter Anna Social Butterfly .

I den kommer du att hitta prinsessan Anna . Anna är alltid online, en fjäril i sociala medier – det är vad hon är! Instagram, Facebook, Twitter – när det kommer till sociala nätverk kommer hon inte att missa någonting. Bakom kameran lever hon ett normalt liv, men hon vet hur hon ska fånga varje ögonblick och hur hon förvandlar det till ett coolt inlägg för sitt flöde. Annas följare är galna i allt hon lägger upp, och att hålla dem uppdaterade är det hon älskar att göra mest. Ni tjejer har verkligen tur! Du får spendera en hel dag tillsammans med denna berömda sociala media-influencer, och du kan stjäla några av hennes tips och tricks! Spela detta gratis prinsessspel , gå med prinsessan Anna och umgås med hennes vänner och familj samtidigt som du också hjälper henne att dela sina glada stunder på sociala medier. Missa inte denna unika chans!

Men först bör du hjälpa henne att välja de bästa kläderna att bära från hennes garderob. Hon gör sig redo för massor av fantastiska träffar med sina vänner. Det första mötet på hennes hektiska agenda är en shoppingrunda med hennes bästa vänner, Snövit och Jasmin. Vad ska hon ha på sig? Hon behöver några bekväma platta skor och en tjejig outfit för att gå med plattor. En klänning med blommönster och randiga byxor är två av dina alternativ, men du kan också klä upp henne i en klassisk svart jumpsuit. Styla hennes hår, och glöm inte att ta en bild på de tre glada vännerna som shoppar tillsammans i köpcentret. Lägg upp det på Facebook!

Undrar du vad som kommer härnäst i detta Frozen Game för tjejer? Annas Instagram-community är enorm, och hennes följare återvänder alltid för att bli inspirerade av hennes dagliga outfits . Ge dem mer! I eftermiddag träffar hon drottning Elsa för en sen lunch, och hon behöver en bekväm men chic outfit. De ska till sitt favoritpizzaställe i stan, och Anna behöver fortfarande välja sin outfit. Kommer du att hjälpa henne igen? Fortsätt spela det här modespelet, bläddra igenom Annas garderob och sätt ihop en ny chic outfit åt henne. Bra jobbat, damer! Är du redo för lite mer? Var redo att träffa hennes stiliga pojkvän nästa. Han heter Kristoff och tillsammans styr de Twitter som inget par där ute. Fans älskar att hänga med i allt de gör, och paret uppdaterar alltid sina följare med nya bilder och medryckande bildtexter. De är på väg till stranden härnäst. Hjälper du Anna att välja den vackraste baddräkten och en chic skir klänning för detta tillfälle?

Ha en fantastisk tid att spela Anna Social Butterfly Dress Up Game för tjejer online på Prinxy.app!

Spelkontroller

  • Använd musen för att interagera.

Liknande spel

Här är ytterligare tre Princess Anna-spel du bör kolla in:

  1. Systrar: Fashion Showdown
  2. Fashionista året runt: Annie
  3. Nu och då: Princess Sixteen Party