Baddie Billie Evolution on Prinxy

Spelar Baddie Billie Evolution pÄ Prinxy

BerÀttelsen om Baddie Billie Evolution

Billies andra album Àr pÄ vÀg att komma ut pÄ marknaden, sÄ vi firar lanseringen med detta fantastiska utklÀdningsspel för tjejer som heter Baddie Billie Evolution . I den gÄr vi igenom fyra av Billies ikoniska utseenden. I varje steg kommer ni tjejer att skapa outfits inspirerade av modet hon bar samtidigt som de hade en viss hÄrfÀrg. SÄ Àr du nyfiken pÄ att upptÀcka de fyra ikoniska utseenden vi presenterade i vÄrt Prinxy-spel? DÄ sÀtter vi igÄng!

Vi börjar resan med en av vĂ„rt teams favoritlooker, platinasilverhĂ„ret. Det var ett skede i hennes liv nĂ€r minimalism och monokroma outfits i ljusa fĂ€rger styrde hennes utseende, och det hĂ€r Ă€r vad du kommer att se i den första enheten i vĂ„rt kĂ€ndisutklĂ€dningsspel för tjejer. Utspelad i en minimalistisk bakgrund som du kanske kĂ€nner igen frĂ„n videon till hennes lĂ„t "Copycat"-video, en vit-grĂ„hĂ„rig Billie Eilish vĂ€ntar pĂ„ att bli utklĂ€dd i din monokroma favorituppsĂ€ttning. Vad ska du vĂ€lja Ă„t henne? Titta igenom det breda urvalet av toppar och underdelar och vĂ€lj ditt favoritset för att klĂ€ upp henne. Tillbehör sedan ditt urval med coola solklĂ€der och nĂ„gra överdimensionerade naglar. Är du redo för lite mer?

Tryck sedan pÄ nÀsta och lÄt oss se vilken fantastisk överdimensionerad outfit du kan köpa till en blÄhÄrig Billie. Garderoben som vi har förberett till ditt förfogande i den andra enheten i vÄrt utklÀdningsspel för tjejer styrs av vitt, svart och blÄtt. Mixa och matcha dem som du vill, och tillbehör den slutliga looken med överdimensionerade halsband och stora ringar. DÀrefter har du att göra med en av Billies mest ikoniska frisyrer. Den neongröna och svarta frisyren Àr nÀsta i raden, och jag Àr redan nyfiken pÄ att se vilken neonoutfit du ska vÀlja till henne. I denna tredje enhet i vÄrt modespel tar vi med dig en ny garderob att leka med. KlÀderna Àr inspirerade av de som Billie bar pÄ olika evenemang, nÄgra av dem kommer i enkla gröna, svarta och vita, och andra Àr tÀckta av komplexa designertryck. LÄt henne prova olika kombinationer, vÀlj den vinnande och avsluta Billies look med ett par lÄnga naglar i en neongrön fÀrg.

Den fjÀrde utklÀdningsenheten Àr inspirerad av Billies senaste hÄrlook, och den avslöjar en blekt blond Billie Eilish. Förvandlingen kommer att avslöja ett nytt skede i Billies liv nÀr hon kÀnner sig lyckligare Àn nÄgonsin. För den hÀr fjÀrde utklÀdningsenheten har vi förberett nÄgra feminina looks i pastellfÀrger och tighta klÀdalternativ som inte liknar det hon brukade ha förut. Kom pÄ nÄgot fint till henne!

PS Vi har tÀckt alla stegen i Billies hÄrmakeover i vÄrt spel Billie Blonde Transformation , varför spelar du det inte nÀsta gÄng?

Ha en fantastisk tid att spela Baddie Billie Evolution -spelet för tjejer online pÄ Prinxy.app!

Spelkontroller

  • AnvĂ€nd musen för att blĂ€ddra igenom alla alternativen i detta onlinespel för tjejer.

Om du gillar det hÀr spelet kan du ocksÄ prova andra kÀndisspel frÄn Prinxy.app:

  1. Rivalitet mellan tonÄrskÀndisar
  2. KĂ€ndis Stardom Fashion
  3. KÀndis Glamorös livsstil