Kardashians Spooky Make Up on Prinxy

Spelar Kardashians Spooky Make Up på Prinxy

Berättelsen om Kardashians Spooky Make Up

Halloween står bakom hörnet, och i år är du inbjuden att fira det med tre kända systrar. Kim Kardashian, Kylie Jenner och Kendall Jenner förbereder sitt utseende för sin kommande Halloween-fest, och ni damer kan vara med och förbereda i Kardashians Spooky Make Up- kändisspel för flickor. Kom igång och bli inspirerad till din egen läskiga Halloween-kostym!

Som du kanske redan vet gör Kardashians alla evenemang med stil, och Halloweenfesten gör inget undantag. Förutom de läskiga dekorationerna de använder för att dekorera sina hus för årets mörkaste natt, ser de också till att de plockar de senaste kostymerna för Halloween-festen. Men i år bestämde de sig för att gå ännu längre med sitt utseende, så de kommer att komplettera sina kostymer med spöklika ansiktsdesigner. Och oj, de har säkert några supercoola idéer! Men de kan använda din hjälp, och det är här du kliver in som deras personliga makeupartist.

Spela det här helt nya sminkspelet med Halloween-tema för flickor som heter Kardashians Spooky Make Up och var beredd att hjälpa Kendall Jenner, Kylie Jenner och Kim Kardashian att hantera deras Halloween-sminkning! Välj den första tjejen som du vill hjälpa till att förbereda först och följ sedan våra steg-för-steg-instruktioner för att skapa den spöklika looken. Varje realitystjärna har två unika spöklika sminkalternativ som du kan välja mellan, och du kan välja den du vill återskapa. Följ sedan steg-för-steg-instruktionerna för att göra det. Vissa skrämmande ansiktsdesigner är mer komplexa, och de kommer att kräva mycket tålamod och lite mer kosmetika, medan andra är enklare att göra, men de kräver lite mer precision. Ta dig tid, rita de perfekta linjerna, applicera gnistrande ädelstenar och falska fransar för en komplett, dramatisk look.

Utmana dig själv att återskapa alla sex utseenden som finns i detta online sminkspel med Halloween-tema för flickor. Få din egen Halloween-look inspirerad av dessa populära kändisar, och dela gärna dina skapelser med dina BFFs! Ha kul med att spela Halloween-spel online på Prinxy.app!

Spelkontroller

  • Använd musen för att interagera.

Liknande spel

Här är ytterligare tre GRATIS Halloween-spel du bör kolla in:

  1. Halloween stylist
  2. Min Halloween-sminkning
  3. Halloween I Den Förtrollade Skogen