Jenner Sisters Spöklika frisyrer on Prinxy

Spelar Jenner Sisters Spöklika frisyrer på Prinxy

Berättelsen om Jenner Sisters Spöklika frisyrer

Det är Halloween-säsong och alla blev galna med sina kostymer i år! Men inte lika galna som tjejerna i familjen Kardashian-Jenner. De är fast beslutna att stjäla strålkastarna med sina spöklika kostymer, så de bad berömda Kanye West att hjälpa dem att hantera deras skrämmande Halloween-look. Ni damer kan vara med i förberedelserna i Jenner Sisters Spooky Hairstyles kändisspel för flickor. Spela det idag och bli inspirerad till din egen läskiga Halloween-look!

Även om det kan vara väldigt svårt för dig att tro det, så är Kanye West verkligen talangfull när det kommer till hårstyling. Han har sysslat med Kims dagliga frisyrer i flera år, och nu antog han glatt utmaningen att styla upp sina svägerskor också. Kendall Jenner och Kylie Jenner fokuserar på out-of-the-world frisyrer, och ni tjejer är välkomna att få era tips och tricks från detta online hårspel för tjejer.

Spela detta helt nya hårspel med Halloween-tema för flickor som heter Jenner Sisters Spooky Hairstyles , och var beredd att hjälpa Kendall Jenner och Kylie Jenner att hantera sina Halloween-frisyrer! Välj den första tjejen du vill hjälpa till att förbereda först, och sedan en frisyr från de tre alternativen du har till ditt förfogande. Guide sedan Kanye West steg-för-steg när ni två försöker skapa den. Klipp, kamma, styla och skapa voluminösa och unika frisyrer för dina kända kunder. När du har slutfört hårstylingsuppgiften kan du också sätta dina stylistkunskaper på prov och välja deras Halloween-kostymer också. I detta online dress up-spel för flickor hittar du många spöklika kostymer att välja mellan. Mellan alla alternativen kan du hitta Wonder Woman-dräkter och accessoarer, pumpa-tjejkostymer, Spider Girl-overaller och många fler. Glöm inte att också komplettera deras spöklika utseende med dramatiska ansiktsmålningar.

Utmana dig själv att återskapa alla sex frisyrer i detta onlinespel med Halloween-tema för flickor. Få din egen Halloween-look inspirerad av dessa populära kändisar, och dela gärna dina skapelser med dina BFFs! Ha kul med att spela Halloween-spel online på Prinxy.app!

Spelkontroller

  • Använd musen för att interagera.

Liknande spel

Här är ytterligare tre GRATIS Halloween-spel du bör kolla in:

  1. Kardashians Spooky Make Up
  2. Halloween I Den Förtrollade Skogen
  3. Handledning för smink för prinsessan Halloween