Billie Blonde Transformation on Prinxy

Spelar Billie Blonde Transformation pÄ Prinxy

BerÀttelsen om Billie Blonde Transformation

Billie Eilishs nya utseende tog över internet under de senaste veckorna, och all vurm kring nyheterna inspirerade oss att skapa detta roliga makeover-spel för tjejer som tĂ€cker förvandlingsprocessen. I Billie Blonde Transformation- spelet gĂ„r ni tjejer med i Billies personliga frisör och hjĂ€lper er tillsammans att förvandla hennes neongröna rötter och svarta lĂ€ngder till en krĂ€mig isblond. Är du redo att komma igĂ„ng med Billies totala transformationsprocess?

LÄt oss sedan gÄ med din favoritsÄngerska igÄng med detta gratis kÀndisspel för tjejer som heter Billie Blonde Transformation , och steg för steg bleka Billies mörka hÄr och fÄ det till en platinablond look. DÀrefter kan du hjÀlpa Billie att omfamna sin nya, enkla 'göra och rekommendera nya outfits för vÄr tjej. Men först och frÀmst ska vi börja med hÄruppgiften. Naturligtvis krÀver denna stora förvandling mycket tÄlamod och mÄnga fantastiska produkter, men som du kommer att upptÀcka hÀrnÀst har blekning aldrig varit enklare. Börja med att applicera den magiska produkten pÄ hennes neongröna rötter och svarta lÀngder, lÄt den verka sin magi i ett par minuter och tvÀtta sedan av den. FortsÀtt spela vÄrt hÄrspel och applicera sedan blond hÄrfÀrg, tvÀtta fÀrgen med ett delikat schampo och nÄgra stÀnk av leave-in balsam. Föna Billies nya blonda hÄrlÄs och gör dig sedan redo att upptÀcka nÀsta uppgift i vÄrt coola kÀndisspel för tjejer!

NÀsta gÄng Àr det sminkdags! Eftersom att Àndra hÄrets fÀrg var ett stort steg för henne, kommer Billie att förbli trogen sin minimalistiska makeup under nÀsta period, och hon utmanade dig att göra det Ät henne. I vÄrt Billie Eilish- sminkspel för flickor, som Billies makeupartist, fÄr du Äterskapa Billies signatursmink-look genom att steg-för-steg glÀnsa hennes ögon och lÀppar. HÄll huden ren, anvÀnd naturliga fÀrger pÄ ögonen och lÀpparna och framhÀv hennes fransar med svart mascara. Billie Àlskar en vÄt lÀpp, sÄ efter att ha applicerat nude lip liner, applicera nude lÀppstift över hela hennes hela lÀppar. Hon ser sÄ söt ut med sin rosa smink-look och solkyssta hÄrlÄs, hÄller du inte med?

Nu ska vi hitta en helt ny outfit för henne. Billie Ă€r kĂ€nd för sina icke-konformistiska klĂ€der som ofta Ă€r lĂ„nga och pĂ„siga, men idag kommer hon att överraska dig med en helt ny look. Är du redo att ta en titt genom Billies nya garderob? Den hĂ€r tredje nivĂ„n i vĂ„rt Billie Eilish -utklĂ€dningsspel online kommer att överraska dig. Vi har samlat de sötaste tjejklĂ€derna pĂ„ landningsbanorna och vi utmanar dig att klĂ€ upp Billie Eilish i feminina linjer, söta fĂ€rger och vackra accessoarer. BlĂ€ddra igenom det breda urvalet av klĂ€desplagg och accessoarer, blanda dem som du vill och sĂ€tt ihop dagens outfit som perfekt kommer att fullborda Billies förvandlingsprocess. NĂ€r du Ă€r klar, ta en bild av din skapelse och dela den med dina vĂ€nner!

Ha det bra nÀr du spelar Billie Blonde Transformation -spelet för tjejer online pÄ Prinxy.app!

Spelkontroller

  • AnvĂ€nd musen för att blĂ€ddra igenom alla alternativen i detta onlinespel för tjejer.

Om du gillar det hÀr spelet kan du ocksÄ prova andra kÀndisspel frÄn Prinxy.app:

  1. KĂ€ndis BFFs
  2. KĂ€ndisfashionistas
  3. KĂ€ndis Fashionista PĂ„ Omslaget