Ellie Christmas Makeup on Prinxy

Spelar Ellie Christmas Makeup pÄ Prinxy

BerÀttelsen om Ellie Christmas Makeup

Njut av den fantastiska vÀrlden av festlig skönhet med Ellie Christmas Makeup -spelet för flickor. Det hÀr sminkspelet , en skimrande symbol för julsÀsongen, svÀmmar över av underhÄllande gameplay, fantasieggande konstnÀrskap och fÀngslande julglÀdje. VÄr huvudperson, Ellie, Àr pÄ jakt efter att skapa tre unika julsminklooker. Varje temaenhet i spelet fokuserar pÄ en annan festlig look som lÄter dig upptÀcka innovativa sminkstilar, accessoarer och mer. SÄ, Àr du redo att guida Ellie pÄ hennes glada makeover-resa?

Ta pÄ dig dina skönhetshandskar och gör dig redo att sprida julglÀdje! Ta med Ellie pÄ en trevlig tur genom lookbooken för att hitta de perfekta julfÀrgerna, för att Ästadkomma den förvandling som hör ihop med julens magiska klockor. LÄt din fantasi guida dig genom spelets pulserande julspektakulÀra. VÀck Ellies julstÀmning till liv, en enhet i taget, med Ellie Christmas Makeup. Det Àr din chans att remixa semestertraditioner i den mest fashionabla formen. Bli guiden i hennes fantastiska resa, vilket leder till att Ellie blir det ultimata uttrycket för julen med varje svep och drag av din julmakeupmagi.

I den första enheten guidar du Ellie genom processen att skapa en röd-vit semesterlook, vilket ger henne titeln Candy Cane Queen. Doppa i paletten av röda och vita ögonskuggor och ge Ellies fantastiska ögon en socker-plommon twist. För att framhÀva hennes fransar Àr mascara ett mÄste. DÀrifrÄn vÀljer du ett matchande eller kontrasterande lÀppstift, beroende pÄ vilken stil du siktar pÄ. Glöm inte att damma pÄ lite mönstrat rouge för att ge Ellies kinder en rosig lyster innan du avslutar looken med ett streck av vacker halsfÀrg. Slutför hennes Candy Cane Queen-förvandling med godisrörsinspirerade hÄraccessoarer, smycken och festliga frisyrer.

Förbered dig pÄ att "slÀda" nÀr vi glider in i den andra enheten, dÀr Ellie förvandlas till en blÀndande juldrottning. HÀr börjar Ellies sminkprocess med ögonskuggor inspirerade av julelement som glittrande klot, glittrande ljus och frodiga julgransmönster. Du kan experimentera med olika nyanser och mönster för att skapa en julstÀmning som utstrÄlar vÀrme och elegans. Mascaran, lÀppstiftet, ansiktsfÀrgen och halsfÀrgen finns till hands för att skapa Ellies perfekta semesterlook. För att tillföra en skvÀtt julstÀmning doppas frisyrer och accessoarer i julmagi, med tomtehattar, mistelar och renhorn.

Gör dig redo för en jÀrnek glad förvandling i den tredje och sista enheten i detta gratis-att-spela julsminkspel. Den hÀr gÄngen hÀmtar Ellie inspiration frÄn ikoniska julkaraktÀrer som inkluderar Rudolph, Santa Claus, Grinchen, NötknÀpparen och Snödrottningen. Att skapa en unik look med en gnutta karaktÀrsinspirerad kreativitet erbjuder en helt ny nivÄ av spÀnning. Med ett brett urval av ögonskuggor, mascara, lÀppstift, ansiktsfÀrg och halsfÀrg Àr möjligheterna oÀndliga! Toppa allt med hÄraccessoarer, smycken och frisyrer med karaktÀrstema för att förkroppsliga julstÀmningen.

Ellie Christmas Makeup Àr mer Àn bara ett spel, det Àr en hÀrlig blandning av semesterunderhÄllning och sminkkreativitet. Med obegrÀnsade möjligheter till personlig anpassning och engagerande teman kan du visa upp dina fÀrdigheter i sminkkonstnÀrer samtidigt som du njuter av ett stÀnk av semesterglÀdje.

Ha en fantastisk tid att spela Ellie Christmas Makeup -spelet för tjejer online pÄ Prinxy.app

Spelkontroller

  • AnvĂ€nd musen för att blĂ€ddra igenom alla alternativen i detta onlinespel för tjejer.

Om du gillar det hÀr spelet kan du ocksÄ prova andra julspel frÄn Prinxy.app:

  1. BFFs vinterlov
  2. Kikis rosa jul
  3. Fashion Box: Christmas Diva