Ellie: Maskne Face Care on Prinxy

Spelar Ellie: Maskne Face Care pÄ Prinxy

BerÀttelsen om Ellie: Maskne Face Care

Maskne Àr den nya aknen och tillsammans med Ellie fÄr du lÀra dig hur du hÄller den under kontroll! Kom och gÄ med vÄr tjej i detta gratis-att-spela makeover-spel för tjejer som heter Ellie: Maskne Face Care , och lÀr dig av den berömda hudvÄrdsgurun hur du hanterar din egen akne nÀr ni tillsammans slutför Ellies akne-rutin!

Orsakad av en blandning av svett, kosmetika och kontakt med en ansiktsmask som hindrar huden frĂ„n att andas, Ă€r maskne hĂ€r för att komplicera vĂ„ra liv Ă€nnu mer. SĂ„ om du ocksĂ„ fĂ„r finnar av att bĂ€ra en mask, Ă€r du inte ensam. Ursnygga Ellie har stĂ„tt inför det sedan förra sommaren, men som tur var lĂ€rde hon sig vilka skönhetsprodukter och kosmetika hon ska anvĂ€nda och hur man hĂ„ller det under kontroll. Kom igĂ„ng med skönhetsspelet Ellie: Maskne Face Care för tjejer, och steg för steg upptĂ€ck hennes koreanskinspirerade minimalistiska hudvĂ„rdsrutin. Var dĂ„ beredd att lĂ€ra dig nĂ„gra av hennes sminktrick ocksĂ„! PĂ„ grund av coronaviruset kommer hon att fortsĂ€tta bĂ€ra masken varje dag, men hon vet exakt hur hon ska para ihop sin ögonskugga med ansiktsmaskerna hon bĂ€r. Är du nyfiken pĂ„ att lĂ€ra dig mer?

Ellies dagliga skönhetsrutin börjar med ett rengöringssteg som Àr vÀldigt viktigt nÀr man har att göra med maskne, och hon hoppar aldrig över det. Hon lÀrde sig att det Àr bÀttre för hennes hud att anvÀnda fÀrre produkter, sÄ hon hÄller till ett minimum av de produkter som ingÄr i rengöringsrutinen. SÄ kom och följ med Ellie i hennes rosa badrum och slutför tillsammans rengöringssteget, ett av de viktigaste stegen i detta makeover-spel ! Applicera en delikat oljerengöring över hela ansiktet och skölj sedan av det med varmt vatten. Applicera sedan en balsamrengöring och anvÀnd rengöringsborsten som djuprengör hennes porer. Med tvÄ rengöringsmedel och en professionell borste kan du minska irritationen i Ellies ansikte, men det ÄterstÄr fortfarande en del arbete. Applicera en lugnande sheet mask pÄ hennes ansikte och lÄt den sitta i ett par minuter och anvÀnd sedan en jaderoller för att massera ansiktet. Detta kommer att hjÀlpa en snabbare absorption av produkterna i hennes hud. Och med detta sista steg Àr Ellies dagliga skönhetsrutin klar.

LÄt oss nu upptÀcka hennes sminktrick hÀrnÀst! Börja med att applicera solkrÀm över hela ansiktet. Det hÀr Àr ett steg hon aldrig missar nÀr hon tar itu med sin makeuplook, och det Àr ocksÄ en lÀxa du inte bör glömma. VÀnj dig vid att applicera solkrÀm oavsett Ärstid. Din hud kommer att belöna dig med en hÀlsosam look och en naturlig lyster. Applicera sedan en highlighter pÄ toppen av hennes kindben, nÄgra droppar foundation pÄ hennes panna, ögon och kindben. AnvÀnd en borste för att fördela foundationen, applicera sedan ett nÀrande lÀppbalsam pÄ hennes lÀppar och fortsÀtt med sminkappliceringen.

I detta online sminkspel för tjejer fokuserar vi mer pÄ Ellies ögon. Hon gör sig redo att gÄ ut, sÄ hÀlften av hennes ansikte kommer att tÀckas av en fÀrgglad mask. Hon anvÀnder aldrig tung smink under masken, och detta Àr för att undvika att hennes maskutbrott blir vÀrre. Men det betyder inte att du inte kan bli galen med fÀrgerna du anvÀnder pÄ hennes ögon. Det finns gott om alternativ i Ellies sminkkit, sÄ vÀlj den ögonskuggsfÀrg du gillar mest. VÀlj sedan en fin rougefÀrg för kinderna, forma hennes ögonbryn och komplettera Ellies halvansiktssminkning med lite mascara. Den hÀr typen av smink Àr ett av Ellies största knep, och ni tjejer borde lÄna det och applicera det i verkligheten ocksÄ.

Hon Àr nÀstan klar! Hon behöver bara en ny tygmask för att hÄlla henne sÀker nÀr hon Àr utomhus under coronavirus- pandemin , och du fÄr vÀlja vilken du ska anvÀnda idag! Ha en fantastisk tid att spela Ellie: Maskne Face Care makeover-spel för tjejer online pÄ Prinxy.app!

Om du gillar det hÀr spelet kan du ocksÄ prova andra Makeover-spel frÄn Prinxy.app:

  1. Extrem makeover
  2. Min nystartade makeover
  3. Extreme Makeover: Ellie Edition