BerÀttelsen om __namn__

Den hÀr sommaren tycks bli lite blommig nÀr det gÀller sminktrender. I dagens TikTok Floral Trends- spel kommer du att upptÀcka denna livliga sommartrend och lÀra dig hur du skapar tre olika blommiga looks för dina favorit Clony Girls!

Är du redo att ta en titt? Vi pĂ„ Prinxy.app handlar om den blommiga looken och Ă€lskar den sĂ„ mycket att vi har ytterligare tre #FloralTrends makeup-looks som kommer ut i sommar. Den första spelar Kiki, en begĂ„vad artist som kommer att leda dig genom hennes makeup-look med enhörningstema inspirerad av dessa fantasivarelsers magiska vĂ€rld. Det Ă€r enkelt att Ă„terskapa hennes makeup-look, du mĂ„ste följa nĂ„gra grundlĂ€ggande sminksteg och du Ă€r redo att imponera pĂ„ alla dina vĂ€nner pĂ„ den kommande strandfesten. Experimentera med olika nyanser av ögonskuggor och blanda dem i oĂ€ndliga kombinationer. LĂ€gg sedan till lite glitter ovanpĂ„ hennes ögon och applicera mascara, rouge och en djĂ€rv lĂ€ppstiftsnyans för att fullĂ€nda hennes look. Glöm inte att plocka nĂ„gra glittrande Ă€delstenar som kommer att ge din skapelse en fin finish!

Bra jobbat, damer! Nu ska vi skynda oss och gĂ„ med Olivia nĂ€sta. Hon kan ocksĂ„ anvĂ€nda din hjĂ€lp, men kom ihĂ„g att hennes utmaning inte Ă€r ditt genomsnittliga sminkspel   för tjejer. Med sĂ„ fantastiska dockliknande egenskaper och en fantastisk stilkĂ€nsla Ă€r Olivia hĂ€r för att visa dig vad hon har i sitt kit. FrĂ„n skimrande ögonskuggsalternativ till glödande highlighteralternativ, flickiga klistermĂ€rken och trendiga TikTok-tillbehör, Olivias makeup-look skriker originalitet. FĂ„ Olivia att bli fĂ€rgglad med en rosa och gul look eller ge henne en urban, trendig look med röd och vit ögonskugga. Komplettera Olivias trendiga look med djĂ€rv mascara och nĂ„gra glittrande ansiktsklistermĂ€rken. NĂ€r du har skapat ett mĂ€sterverk i hennes ansikte, vĂ€lj nĂ„gra tillbehör som kommer att komplettera hennes utseende.

Hoppas du Àr redo för lite mer vi fortsÀtter med Reginas sminkpass direkt! Hon Àr sÄ redo att prova en ny look, Àr du ocksÄ? Den hÀr gÄngen vill hon prova kallfÀrgad smink, och du fÄr chansen att vÀlja bland ett gÀng isblommadesigner, kronblad och glittrande Àdelstenar, de som ser bÀst ut pÄ henne. GÄ igenom alla alternativ som vi har förberett till ditt förfogande i denna tredje sminkenhet, var kreativ och se vilken sommarsminklook du kan sÀtta ihop för vÄr underbara tjej hÀr.

Ha en fantastisk tid att spela TikTok Floral Trends online pÄ Prinxy.app!

Spelkontroller

  • AnvĂ€nd musen för att blĂ€ddra igenom alla alternativen i detta onlinespel för tjejer.

Om du gillar det hÀr spelet kan du ocksÄ prova andra TikTok-spel frÄn Prinxy.app:

  1. TikTok Supermodeller
  2. TikTok flÀtade frisyrer
  3. Crypto Gals TikTok Fashion