Fashion Box: Christmas Diva on Prinxy

Spelar Fashion Box: Christmas Diva på Prinxy

Berättelsen om Fashion Box: Christmas Diva

Bonnie älskar julen och all festlig glädje som kommer med den! Som juldiva är hon alltid utklädd i de vackraste kläderna och med den mest glamorösa makeupen. Den här säsongen letar hon efter nya sätt att uttrycka sin kärlek till vinterlovet, och i år bestämde hon sig för att göra något speciellt med din hjälp. Låt oss gå med henne i Fashion Box: Christmas Diva -utklädningsspelet för att hjälpa hennes klänning att imponera på tomten med sin unika känsla för mode!

Detta helt nya modespel är en uppföljare till vårt mycket uppskattade   Fashion Box: Glam Diva- spelet och den här gången placerar spelet vackra Bonnie i en presentlåda som innehåller massor av julpynt. Men kom ihåg att Bonnie också är en fashionista, så hon planerar att skämma bort sig själv med två fantastiska julkläder som du kommer att kunna välja åt henne. Det finns 4 enheter totalt i det här nya spelet, så var beredd på lite jättekul med Bonnie, och låt oss börja spela vårt exklusiva julspel för tjejer!

I den första enheten har Bonnie bett dig skapa en vacker röd och guld smink med säsongens nyanser. Blanda färgerna vackert och sluta inte förrän du är nöjd med resultatet. Komplettera hennes festliga look med djärvt läppstift och några glittrande ansiktsädelstenar. Fortsätt sedan och klä upp henne i nyanser av rött och guld. Välj den mest utsökta röda klänningen till vår fashionista, eller klä upp henne i ett matchande paljettset som glittrar i ljuset. Bläddra sedan igenom hennes urval av Askungen skor och välj de som bäst kompletterar den valda outfiten. Fortsätt spela detta julutklädningsspel genom att välja en designerkoppling och de rätta smyckena för att fullända hennes festliga look. Är du redo för lite mer?

Låt oss sedan gå vidare och upptäcka sminkutmaningen i den tredje enheten i vårt sminkspel till jul . Oh titta! Detta sminkspel handlar om grön- och guldpaletten. Använd dina favoritnyanser av grönt och lite ljus guldögonskugga för att skapa en fantastisk look för hennes ögon, och komplettera sedan looken med en djärv läppstiftsnyans. Låt oss sedan se vilken juldress hon kan använda för att para ihop denna extravaganta sminklook.

Bonnie vill se ut som en riktig diva i jul, så låt oss fortsätta spela detta otroliga utklädningsspel och vara säkra på att hon kommer att vara den bäst klädda fashionistan vid julmiddagen. Välj en miniklänning med en axel i ljust guld för tillfället, eller satsa på något som skriker enkelt chict som en kashmirblus och några paljettbyxor. Komplettera den vinnande outfiten med ett par designerstövlar eller högklackade skor och accessoarer som du väljer. Hon ser perfekt ut, håller du inte med? Hon är så stolt över sina festliga utseenden att hon inte kan vänta med att visa upp dem för sin familj och vänner.

Ha en underbar tid när du spelar Fashion Box: Christmas Diva- spelet, och vi hoppas att detta smink- och utklädningsspel kommer att få dig att älska julen ännu mer!

Spelkontroller

  • Använd musen för att bläddra igenom alla alternativen i detta onlinespel för tjejer.

Om du gillar det här spelet kan du också prova andra julspel från Prinxy.app:

  1. Kikis rosa jul
  2. BFFs vinterlov
  3. Frozen Christmas: Extreme House Makeover