BFFs Princess Christmas on Prinxy

Spelar BFFs Princess Christmas på Prinxy

Berättelsen om BFFs Princess Christmas

God jul, kära tjejer! Du kommer säkert att hålla med om att julen är den lyckligaste högtiden på året! Det är en magisk tid att vara omgiven av glädje, familj och vänner. I BFFs Princesses Christmas- spel för tjejer kommer du att hitta tre Disney-prinsessor som älskar julen väldigt mycket. De samlas alltid för vinterlovet och har det kul tillsammans, och i år gör inget undantag. Kommer du att hjälpa dem att förbereda sig för att fira jul med stil?

Kom igång med detta online -semesterspel för flickor och börja deras förberedelser inför vintersemestern med en utmanande dekorationsuppgift. Med bara några dagar kvar till julafton bestämde de sig för att slå in presenterna de ska byta mellan dem, och här kan du hjälpa dem. Är ni damer redo att ta itu med den här första utmaningen de förberett för er? I detta online juldekorationsspel kommer du att hitta allt du behöver för att ge deras presenter en festlig look. Välj bland ett brett utbud av omslagspapper och rosetter med jultema dina favoriter, och slå in en vacker present till varje prinsessa. När du har gjort den här kreativa uppgiften kan du fortsätta och bevisa dina modedesigners färdigheter också!

Därefter utmanas du att hjälpa Ariel, Belle och Elsa att välja sina festliga utseenden för den kommande julfesten! Fortsätt spela detta online utklädningsspel för tjejer, bläddra igenom deras kungliga garderober och hjälp varje prinsessa att hitta sin bästa klänning och tillbehör för evenemanget! För Belle kan du välja antingen en vacker blå klänning som framhäver hennes perfekta former, eller så kan du välja en klassisk röd klänning med vit fuskpälskant runt korsetten. För Elsa kan du välja hennes blå signaturklänning, eller så kan du ta henne ur hennes komfortzon och överraska alla med en häpnadsväckande look. En elegant en-axelklänning med gyllene detaljer kommer att göra ett överraskande val, håller du inte med? Glöm inte att tillbehöra Elsas sista klänning med en snygg frisyr och gnistrande smycken. Sist men inte minst, se vilken snygg festlook du kan sätta ihop för prinsessan Ariel också!

Ha en fantastisk tid att spela BFFs Princesses Christmas -spel för tjejer online på Prinxy.app!

Spelkontroller

  • Använd musen för att interagera.

Liknande spel

Här är ytterligare tre julspel du borde spela härnäst:

  1. Julklappsmani
  2. Prinsessor i jullandet
  3. Prinsessornas tolv dagar av jul