Julfest frisyrer on Prinxy

Spelar Julfest frisyrer på Prinxy

Berättelsen om Julfest frisyrer

Julen är redan här, och underbara Lucy kan inte vänta med att samlas med sina vänner och fira den med stil. Hon är ansvarig för julfesten i år, och hon kan inte vänta med att börja välkomna sina första gäster! Julgranen och dekorationerna är uppe, hon behöver bara ta hand om sitt utseende härnäst, och hon är redo att välkomna de första gästerna. Kommer du att hjälpa henne? Lucy har lite bråttom och en hjälpande hand är välbehövlig, så kom och följ med henne för att komma igång med spelet Christmas Party Hairstyles för tjejer!

Den första uppgiften du måste slutföra i detta online semesterspel för tjejer är frisyruppgiften. Börja med att tvätta håret med ett schampo för att rengöra det, använd ett balsam för att reda ut det och en hårmask för att återfukta det. Skölj sedan den sista produkten, föna och borsta den. Därefter kan du styla den som du vill! Det finns luggalternativ, flätor, lockar eller bullar. Du får styla varje del av håret separat, så att du kan anpassa utseendet som du vill. Sedan kan du färga håret rött eller vitt för att verkligen vara i julstämning, du kan göra henne till en brunett eller en blondin, eller så kan du vara djärvare och lägga till några gröna spetsar eller några lila. Du kan designa vilken frisyr som helst i detta gratis hårspel för tjejer! Låt oss nu gå vidare till nästa steg i spelet och hjälpa henne att hantera hennes festutseende!

Är du redo att bevisa dina färdigheter som makeupartist härnäst? Lucy vill imponera med vackra utseenden, och idag kan du hjälpa henne att imponera med djärv smink . Använd mörka och glittriga färger för hennes ögonskugga och välj sedan ett läppstift som matchar, mascara och rouge. Vad mer att tänka på härnäst? Hennes outfit! Fortsätt att spela detta online -utklädningsspel för flickor genom att välja Lucys festdräkt. Med tanke på att hon går på en fest med jultema kan du till och med välja en tomteflicka-outfit för henne, eller så kan du helt enkelt välja en paljettdräkt som matchar hennes djärva smink. Få henne att lysa!

Ha det så kul med spelet Christmas Party Hairstyles online på Prinxy.app!

Spelkontroller

  • Använd musen för att interagera.

Liknande spel

Här är ytterligare tre julspel du borde spela härnäst:

  1. BFFs vinterlov
  2. Kardashians gör jul
  3. Prinsessorna fula tröjor Kul