Kikis rosa jul on Prinxy

Spelar Kikis rosa jul på Prinxy

Berättelsen om Kikis rosa jul

Juldagen är snart här, och underbara Kiki kommer att fira den med familj och kära vänner! Hon har redan dekorerat sitt hus för semestersäsongen, men några detaljer lämnades avslöjade som skulle behöva dina expertråd. Kom och hjälp henne att hantera sitt festliga utseende genom att komma igång med Kiki's Pink Christmas dress-up spel för tjejer!

Vår rosahåriga gorgie har fyra utseenden i åtanke för den kommande vintersemestern , och ni damer får välja var och en av dem men inte innan ni har lärt känna Miss Asia. Hon är en av de mest fashionabla franska bulldoggarna på Internet och Kikis älskade husdjur. Hoppas du är redo att vara med på det roliga! Kiki och Miss Asia väntar redan på dig i sitt mysiga vardagsrum dekorerat med ett vackert rosa träd, gosedjur och gnistrande lampor. Allt tjejerna vill göra den här lugna julmorgonen är att koppla av nära granen och öppna sina presenter, så en bekväm och chic outfit är allt Kiki behöver. En lös crop-top med ett temantryck i kombination med några lösa träningsbyxor, en randig jumpsuit eller en silkeslen slipklänning är några av alternativen jag skulle överväga för Kikis presentöppningssession. Komplettera sedan hennes look med en härlig makeuplook och några accessoarer.

Det är dags att flytta till köket nästa. Pepparkakan står i ugnen, och några läckra cupcakes väntar på att bli frostade i färgglad glasyr och strössel, men Kiki måste ta itu med sin fashionabla köksoutfit först när du fortsätter spela vårt gratis-att-spela utklädningsspel för tjejer. Så kom och häng med henne i hennes kök och hjälp henne att välja sin outfit för nästa matlagningssession. Det finns massor av fashionabla toppar och underdelar tillgängliga i hennes garderob som du kan välja mellan. De är VSCO-inspirerade, så bli inte alltför förvånad över att hitta ett imponerande urval av t-shirts i tie-dye-tryck, leggings, shorts med jultryck, koftor och huvtröjor tillgängliga till ditt förfogande. Mixa och matcha dem till en färgglad köksoutfit, och glöm sedan inte att även kolla in urvalet av accessoarer som perfekt kommer att komplettera hennes look. Det finns söta förkläden med jultryck på, huvar och köksredskap också.

Fortsätt sedan att spela detta modespel med jultema med en ny utmaning. Den här julen är Kiki värd för den festliga middagen, och hon behöver din hjälp för att göra den perfekt. Kan du hjälpa henne att bestämma vilken outfit hon ska ha på sig ikväll? Bläddra igenom det imponerande urvalet av eleganta klänningar, jumpsuits, kimonoskjortor, silkeslena kjolar och byxor med vida ben, mixa och matcha dem som du vill och välj den bästa outfiten för vår Clony-tjej. Komplettera den valda outfiten med gyllene smycken och missa sedan inte chansen att ta itu med hennes festliga makeuplook också! I detta online julsminkspel för flickor kan du välja mellan naturliga, glamourösa eller djärva sminkstilar som du gillar mest för vår tjej.

Är du redo för ännu ett utklädningsspel ? Morgonen är snörik, så Kiki tar med Miss Asia ut på en promenad. Gör båda redo för en dag ute i snön! Fortsätt spela vårt exklusiva vinterspel, kolla in alla alternativ och välj Kikis vinteroutfit. Välj en färgglad skiddräkt, eller mixa och matcha en lös stickad blus med en tutu-kjol eller med ett par jeans. Handskar och mössa är ett måste under dessa kyliga dagar, så välj några som matchar hennes outfit.

Ha en fantastisk tid att spela Kiki's Pink Christmas dress up-spelet för tjejer online på Prinxy.app!

Spelkontroller

  • Använd musen för att bläddra igenom alla alternativen i detta onlinespel för tjejer.

Om du gillar det här spelet kan du också prova andra julspel från Prinxy.app:

  1. BFFs vinterlov
  2. Gör dig redo med mig: julutgåvan
  3. Frozen Christmas: Extreme House Makeover