Popkultur Halloween Makeup on Prinxy

Spelar Popkultur Halloween Makeup på Prinxy

Berättelsen om Popkultur Halloween Makeup

Gör dig redo för ett skrämmande sminkäventyr med Pop Culture Halloween Makeup, det ultimata spelet för tjejer som älskar Halloween och smink! Lås upp din kreativitet när du återskapar tre ikoniska Halloween-looks Barbiecore, Wednesday Addams och The Little Mermaid. Med oändliga alternativ för frisyr, ögonskugga, mascara, läppstift, rouge, halsfärg, toppar och accessoarer kan du skapa en unik och fantastisk Halloween-sminkning.

Låt dig inspireras av den trendiga #barbiecore-stilen i den första enheten i detta online-Halloween-spel och gräv in i pastell-estetikens värld. Välj från ett brett utbud av frisyrer som perfekt kompletterar din Barbiecore-inspirerade Halloween-look. Experimentera med livfull ögonskugga och volymgivande mascara för att få dina ögon att springa. Lägg till en touch av färg på dina läppar med underbara läppstiftsnyanser som finns i ett brett urval av rosa nyanser. Utforska unika rougealternativ med intrikata mönster för att ge dina kinder en rosa lyster. Glöm inte att pryda din hals med moderiktig färg och komplettera din look med snygga toppar och accessoarer.

Fortsätt ditt Halloweenäventyr och gör dig redo att omfamna din inre goth med en onsdag Addams-inspirerad Halloween-look. Styla ditt hår i en klassisk hästsvans eller snygga, raka lockar. Applicera rökig och mörk ögonskugga för en mystisk look, och använd mascara för att få dina fransar att sticka ut. Välj bland en mängd olika läppstiftsnyanser för att ge dina läppar en touch av mörker. Var inte rädd för att välja mörkblått eller svart den här gången. Blush-alternativen i den här enheten har design som spindelnät och fladdermöss för en extra spöklik effekt. Vilken kommer du att välja? Glöm inte att måla din hals i en blek, spöklik färg för att fullborda Wednesday Addams-stämningen. Prova olika toppar och tillbehör för att helt förkroppsliga den ikoniska karaktären.

Dyk sedan in i den lilla sjöjungfruns förtrollande värld och återskapa en fascinerande Halloween-look genom att låsa upp den tredje enheten i detta gratis-att-spela sminkspel för flickor. Experimentera med frisyrer som inte skriker annat än #mermaidcore. Förstärk dina ögon med skimrande och vatteninspirerade ögonskugga nyanser med en spöklik effekt. Förläng och volymera dina fransar med mascara och välj en läppstiftsnyans som kompletterar havets trollkarls estetik. Blush-alternativen i denna enhet är inspirerade av undervattensvarelserna, vilket ger en unik och nyckfull touch. Till sist, tillbehör din look med havsinspirerade toppar och accessoarer.

Med Pop Culture Halloween Makeup är möjligheterna oändliga. Släpp loss din fantasi, utforska olika sminkkombinationer och skapa häpnadsväckande halloweenlooker som kommer att få alla i vördnad. Så gör dig redo att kanalisera din inre Barbiecore, omfamna din inre onsdag Addams och dyk ner i djupet av Den lilla sjöjungfrun. Låt magin med Halloween och smink flätas samman i detta fängslande spel designat just för dig. Det är dags att väcka liv i dina popkulturikoner!

Ha en fantastisk tid att spela Pop Culture Halloween Makeup -spelet för flickor online på Prinxy.app

Spelkontroller

  • Använd musen för att bläddra igenom alla alternativen i detta onlinespel för tjejer.

Om du gillar det här spelet kan du också prova andra Halloween-spel från Prinxy.app:

  1. Halloween sminktrender
  2. Makeup Studio - Halloween
  3. Halloween I Den Förtrollade Skogen