BerÀttelsen om __namn__

Gör dig redo för ett skrÀmmande sminkÀventyr med Pop Culture Halloween Makeup, det ultimata spelet för tjejer som Àlskar Halloween och smink! LÄs upp din kreativitet nÀr du Äterskapar tre ikoniska Halloween-looks Barbiecore, Wednesday Addams och The Little Mermaid. Med oÀndliga alternativ för frisyr, ögonskugga, mascara, lÀppstift, rouge, halsfÀrg, toppar och accessoarer kan du skapa en unik och fantastisk Halloween-sminkning.

LÄt dig inspireras av den trendiga #barbiecore-stilen i den första enheten i detta online-Halloween-spel och grÀv in i pastell-estetikens vÀrld. VÀlj frÄn ett brett utbud av frisyrer som perfekt kompletterar din Barbiecore-inspirerade Halloween-look. Experimentera med livfull ögonskugga och volymgivande mascara för att fÄ dina ögon att springa. LÀgg till en touch av fÀrg pÄ dina lÀppar med underbara lÀppstiftsnyanser som finns i ett brett urval av rosa nyanser. Utforska unika rougealternativ med intrikata mönster för att ge dina kinder en rosa lyster. Glöm inte att pryda din hals med moderiktig fÀrg och komplettera din look med snygga toppar och accessoarer.

FortsÀtt ditt HalloweenÀventyr och gör dig redo att omfamna din inre goth med en onsdag Addams-inspirerad Halloween-look. Styla ditt hÄr i en klassisk hÀstsvans eller snygga, raka lockar. Applicera rökig och mörk ögonskugga för en mystisk look, och anvÀnd mascara för att fÄ dina fransar att sticka ut. VÀlj bland en mÀngd olika lÀppstiftsnyanser för att ge dina lÀppar en touch av mörker. Var inte rÀdd för att vÀlja mörkblÄtt eller svart den hÀr gÄngen. Blush-alternativen i den hÀr enheten har design som spindelnÀt och fladdermöss för en extra spöklik effekt. Vilken kommer du att vÀlja? Glöm inte att mÄla din hals i en blek, spöklik fÀrg för att fullborda Wednesday Addams-stÀmningen. Prova olika toppar och tillbehör för att helt förkroppsliga den ikoniska karaktÀren.

Dyk sedan in i den lilla sjöjungfruns förtrollande vÀrld och Äterskapa en fascinerande Halloween-look genom att lÄsa upp den tredje enheten i detta gratis-att-spela sminkspel för flickor. Experimentera med frisyrer som inte skriker annat Àn #mermaidcore. FörstÀrk dina ögon med skimrande och vatteninspirerade ögonskugga nyanser med en spöklik effekt. FörlÀng och volymera dina fransar med mascara och vÀlj en lÀppstiftsnyans som kompletterar havets trollkarls estetik. Blush-alternativen i denna enhet Àr inspirerade av undervattensvarelserna, vilket ger en unik och nyckfull touch. Till sist, tillbehör din look med havsinspirerade toppar och accessoarer.

Med Pop Culture Halloween Makeup Àr möjligheterna oÀndliga. SlÀpp loss din fantasi, utforska olika sminkkombinationer och skapa hÀpnadsvÀckande halloweenlooker som kommer att fÄ alla i vördnad. SÄ gör dig redo att kanalisera din inre Barbiecore, omfamna din inre onsdag Addams och dyk ner i djupet av Den lilla sjöjungfrun. LÄt magin med Halloween och smink flÀtas samman i detta fÀngslande spel designat just för dig. Det Àr dags att vÀcka liv i dina popkulturikoner!

Ha en fantastisk tid att spela Pop Culture Halloween Makeup -spelet för flickor online pÄ Prinxy.app

Spelkontroller

  • AnvĂ€nd musen för att blĂ€ddra igenom alla alternativen i detta onlinespel för tjejer.

Om du gillar det hÀr spelet kan du ocksÄ prova andra Halloween-spel frÄn Prinxy.app:

  1. Halloween sminktrender
  2. Makeup Studio - Halloween
  3. Halloween I Den Förtrollade Skogen