Skrämmande Lily Halloween Dress Up Game on Prinxy

Spelar Skrämmande Lily Halloween Dress Up Game på Prinxy

Berättelsen om Skrämmande Lily Halloween Dress Up Game

Det är Halloween och underbara Lily behöver hitta en kostym för den kusliga festen hon gör sig redo att delta i. Det finns så många alternativ i hennes garderob. Kan du hjälpa henne att välja den bästa Halloween-kostymen? Kom igång med Scary Lily Halloween Dress Up Game för tjejer och se vilken läskig söt look du kan sätta ihop för henne!

Det här utklädningsspelet med Halloween-tema för flickor är ett klassiskt docktillverkningsspel som har gjorts om till behoven 2020. Den här gången kan du spela Scary Lily Halloween Dress Up Game på en dator, på en smartphone och till och med på en surfplatta. Hur coolt är inte det? I den kommer du att blanda många signaturkategoriflikar av de populära dockmakarspelen, till exempel frisyrbyggande, ansiktsanpassning, hudnyanser, outfittillverkningsalternativ och många andra kategorier som du kan upptäcka medan du går vidare i detta roliga spel. Men först och främst, låt oss välja en fin hudton för vår tjej. Med tanke på att det är ett Halloween-spel kan du bli hur galen du vill, välja en ljusgrön, en babyblå eller till och med en söt godisrosa hudfärg för underbara Lily. Beige eller mörkbruna hudnyanser finns också, så du kan hålla den klassisk om du vill.

Välj sedan formen på hennes ögon, mun, näsa och ögonbryn. Blanda och matcha sedan frisyrer och färger för en spöklik look. Efter att du har valt klart detaljerna för det fysiska utseendet kan du fortsätta genom att söka efter den bästa Halloween-kostymen för söta Lily. Temat för festen är skrämmande, och det betyder att du kan bli hur galen du vill med hennes Halloween-look.

Bland alternativen du har till ditt förfogande i detta spel för tjejer kan du hitta en trasig häxklänning, en stökig brudklänning för en riktig likbrudslook, en bandagedräkt för en mumielook, en djävulslatexdräkt och ännu mer. Välj från ett brett urval av färdiggjorda klassiker, eller skapa din egen fashionabla skapelse genom att helt enkelt mixa och matcha de olika delarna i en fängslande spöklik look. Glöm inte att du också kan ändra färgerna på de klädesplagg du väljer att använda på Lily. Förutom klänningar kan du också hitta fristående klädesplagg som toppar och kjolar, cosets och kappor. Tillbehör Lilys läskiga Halloween-look med höga häxhattar, ögonlappar, kronor med spikar, örhängen och valfria halsband.

Placera Lily i en kuslig bakgrund för en mer dramatisk look, eller ta med henne att behandla eller behandla genom grannskapet. Ha en fantastisk tid att spela Scary Lily dress up-spelet online på Prinxy.app!

Spelkontroller

  • Använd musen för att interagera.

Liknande spel

Här är ytterligare tre GRATIS Halloween-spel du bör kolla in:

  1. Spooky Friends Adventure
  2. Häxig modern transformation
  3. Handledning för smink för prinsessan Halloween