Halloween I Den Förtrollade Skogen on Prinxy

Spelar Halloween I Den Förtrollade Skogen pÄ Prinxy

BerÀttelsen om Halloween I Den Förtrollade Skogen

Halloween Ă€r snart hĂ€r, och i Ă„r sĂ„g vi till att du kommer att fira det annorlunda. Prinsessan Rapunzel utmanade dig att leva tillsammans med henne för en full Halloween-upplevelse. Är du modig nog att ge dig ut i den förtrollade skogen tillsammans med henne pĂ„ en av Ă„rets kusligaste nĂ€tter? Spela Halloween In The Enchanted Forest- utklĂ€dningsspel för tjejer online pĂ„ Prinxy.app, och gör dig redo att upptĂ€cka nĂ„gra av de mörkaste varelserna som lever inuti.

Denna Halloween, Rapunzels hemliga önskan Ă€r att hitta de magiska bevingade nissarna som bor i den förtrollade skogen och gĂ„ med i deras lĂ€skiga fest. Nisserna Ă€r kĂ€nda för sina Halloween-fester, och du och Rapunzel finns pĂ„ deras korta gĂ€stlista. Kommer du att ta dig dit? LĂ„t oss börja den lĂ„nga resan med en första utmaning, som Ă€r ett roligt utklĂ€dningsspel . BlĂ€ddra igenom Rapunzels samling av Halloween-kostymer och lĂ„t henne prova nĂ„gra av dem. I hennes garderob hittar du tvĂ„delade kostymer inspirerade av Harley Quinns signaturklĂ€der, det finns extravaganta vampyrklĂ€nningar, kostymer i mörka fĂ€rger och skeletttryck och mĂ„nga fler. VĂ€lj din favorit Halloween-kostym och komplettera den sedan med bekvĂ€ma skor, accessoarer och en frisyr i en djĂ€rv fĂ€rg. Komplettera sedan Rapunzels look med en spöklik ansiktsdesign lĂ„nad frĂ„n den mexikanska högtiden Dia De Los Muertos eller Day Of The Dead. Är du redo för lite mer?

LÄt oss sedan kliva in i den mörka skogen och ge oss in i ett hÀxhus. Slutför en serie minispel för att röja vÀgen och nÀr du vÀl befinner dig dÀr, lÄna gÀrna din nÀsta Halloween-kostym frÄn en riktig hÀxgarderob. Prova hennes klÀnningar och höga hattar, och missa sedan inte din chans att anvÀnda hennes magiska kvast. Hoppa pÄ den och flyg ivÀg till vargflickans hÄla. HÀr fÄr du sÀtta din pussellösningsförmÄga pÄ prov. SÀtt tillbaka bitarna av sticksÄgsbilden och byt sedan Rapunzels hÀxdrÀkt mot en vargflickas outfit. Ni damer Àr ett steg nÀrmare nÀvlingens hus, men inte innan ni flydde frÄn banshees mausoleum. Befria de smÄ andarna och spökena och de kommer att belöna dig med Ànnu en kuslig kostym. Testa dina observationsförmÄga och reaktionshastighet och klicka helt enkelt pÄ dem nÀr de dyker upp bakom olika föremÄl pÄ denna mörka plats. Bra jobbat, damer! Du har tagit dig till Halloween-festen!

Pixies vÀntar pÄ dig i sin glÀnta, gÄ med pÄ festen och ge din hjÀlp! Det ser ut som att det fanns nÄgra ruttna pumpor kvar bland de kusliga dekorationerna, hjÀlper du till att hitta dem? Testa dina minnesförmÄga i detta online- minnesspel med Halloween-tema för tjejer, klicka pÄ tvÄ kort samtidigt för att vÀnda dem och rensa spelplanen i tid till den kommande Halloween-festen. Om bilderna pÄ korten stÀmmer överens, kommer du ett steg nÀrmare för att vinna utmaningen. Om de inte matchar, memorera deras plats och pröva lyckan med en annan uppsÀttning kort. Sedan kan du fortsÀtta och ta itu med nÀsta uppgift. Nisserna kan anvÀnda din hjÀlp med att dekorera trÀdgÄrden för sin Halloween-fest. GÄ igenom alla lÀskiga dekorationer som finns tillgÀngliga i det hÀr gratisdekorationsspelet och vÀlj de ljusa girlangerna, jack-o-lyktorna, ljusen, blommorna och alla dekorationer du gillar för att skrÀmma nissens trÀdgÄrd till Halloween-festen!

Med sÄ mÄnga utmanande uppgifter och massor av kostymer att vÀlja mellan, Àr Halloween In The Enchanted Forest ett av de bÀsta julklÀdspelen som du kan hitta pÄ Prinxy.app. Spela det idag!

Spelkontroller

  • AnvĂ€nd musen för att slutföra alla aktiviteter i detta Halloween-temaspel för flickor.

Liknande spel

HÀr Àr ytterligare tre GRATIS Halloween-spel du bör kolla in:

  1. Min Halloween-sminkning
  2. Spooky Friends Adventure
  3. Prinsessorna Halloween Party