Handledning för smink för prinsessan Halloween on Prinxy

Spelar Handledning för smink för prinsessan Halloween på Prinxy

Berättelsen om Handledning för smink för prinsessan Halloween

Gå utöver det vanliga denna Halloween och överraska dina vänner med en häpnadsväckande spöklik look som kommer att lämna alla munöppnade. Lyckligtvis kan du få din inspiration från detta helt nya sminkspel   för tjejer. Den heter Princess Halloween Makeup Tutorial, och du kan spela den gratis online på Prinxy.app!

I det här Halloween-spelet kommer du att hitta två av dina favorit Disney-prinsessor och en av de mest älskade skurkarna som arbetar tillsammans för att lära dig hur man gör en läskig Halloween-sminkning. I år väljer Harley Quinn, Snow White och Moana skrämmande söta sminklooker med halvansikte att komplettera sina Halloween-kostymer med, och de kan inte vänta med att dela de utvalda med dig. I grund och botten visar den vänstra och den högra ansiktshalvan olika karaktärer, så om du redan är nyfiken på att upptäcka mer om deras ovanliga makeup, kom gärna igång med Princess Halloween Makeup Tutorial- spelet för tjejer!

Välj den första tjejen du vill hjälpa till att förbereda först och följ sedan våra steg-för-steg-instruktioner för att skapa den spöklika looken. Varje fantasikaraktär kommer att ta med sig skönhetskosmetik som du behöver för hennes Halloween-smink. Du behöver bara följa hennes instruktioner och använda dem i rätt ordning. Ta dig tid, rita de perfekta linjerna, lek med massor av färger och sluta inte förrän den dramatiska looken är klar.

Få din egen Halloween- look inspirerad av din favoritfantasikaraktär och dela gärna dina skapelser med dina BFFs! Ha kul med att spela Halloween-spel online på Prinxy.app!

Spelkontroller

  • Använd musen för att interagera.

Liknande spel

Här är ytterligare tre GRATIS Halloween-spel   du borde kolla in:

  1. Systrar Halloween Party
  2. Häxig stil nu: Och sedan
  3. Kardashians Spooky Make Up