BerÀttelsen om __namn__

Tjejer, Àr ni redo att rocka en hÀpnadsvÀckande smink för Halloween? Vi ger dig de kusligaste Halloween-lookerna inspirerade av tre berömda TikTokers i vÄrt gratis-att-spela Makeup Studio - Halloween-spel . Kolla bara in dem genom att komma igÄng med vÄrt gratis-att-spela semesterspel för tjejer! FrÄn skurkar till Monster High-karaktÀrer, du kan hitta trendig Halloween-estetik i vÄrt spel. Spela det idag!

Spooky Halloween makeup Ă€r inget att skĂ€mmas över. Det Ă€r ett bra sĂ€tt att lĂ„ta vĂ€rlden veta att du inte Ă€r rĂ€dd för monster, men monster Ă€r rĂ€dda för dig. Och sĂ„ borde det vara med vilken smink som helst: de borde komma med en attityd som denna DC Comicon-skurkinspirerade look. Med en iögonfallande blandning av djĂ€rva fĂ€rger och en cool tatuering som ger lite spets samtidigt som du hĂ„ller dig i rampljuset hela natten, har den hĂ€r kostymen alla funktioner i din drömoutfit. VĂ„ga komplettera den med spindelörhĂ€ngen och en Poison-Ivy-inspirerad grön huvudkrans. Är du redo för lite mer?

Det Àr dags att smutsa ner hÀnderna med Olivia, som vill fira denna Halloween med stil. Du kommer att hjÀlpa henne att skapa den perfekta makeup-looken samtidigt som du njuter av nÄgra kusliga överraskningar pÄ vÀgen. Med hjÀlp av vÄrt sminkspel kommer du att kunna skapa en spÀnnande men ÀndÄ unik look för Olivia. Hon vill att det ska vara lite elak, sÄ fortsÀtt och vÀlj bland alla alternativ som vi har förberett just för henne! Det finns djÀrva fÀrger, lekfull design, lÄnga spetsiga naglar i elektriska fÀrger och hÀxiga accessoarer som blandas kommer att skapa en fÀngslande Halloween-look. Vad ska du vÀlja Ät henne?

Är ni redo för lite mer sminkkul, tjejer? Eftersom du har spelat vĂ„rt första och andra sminkspel i Makeup Studio - Halloween-spelet vet du redan vad du kan förvĂ€nta dig - massor av sminkidĂ©er att vĂ€lja mellan och en bra dos av moderiktiga modeartiklar. Men de tvĂ„ handlade om traditionella Halloween-looks. Vi Ă€r hĂ€r idag med ett tredje spel som fokuserar pĂ„ Monster High ghouls. Den ursnygga Emma Ă€r kunden den hĂ€r gĂ„ngen, och hon har en otrolig look som mĂ„ste Ă„terskapas med din hjĂ€lp!

Ha en fantastisk tid att spela Makeup Studio - Halloween make up-spel online pÄ Prinxy.app!

Spelkontroller

  • AnvĂ€nd musen för att blĂ€ddra igenom alla alternativen i detta onlinespel för tjejer.

Om du gillar det hÀr spelet kan du ocksÄ prova andra Halloween-spel frÄn Prinxy.app:

  1. Halloween sminktrender
  2. Ellie Halloween Trick Or Treat
  3. Halloween I Den Förtrollade Skogen