Sommarblommiga tryck on Prinxy

Spelar Sommarblommiga tryck pÄ Prinxy

BerÀttelsen om Sommarblommiga tryck

GÄ med oss pÄ Prinxy.app och gör dig redo att upptÀcka det hetaste sommartrendsblomtrycket! Blommönstret ÄtervÀnder till modet varje Är under den varma Ärstiden, och den hÀr gÄngen nÀrmade vi oss det pÄ ett lekfullt sÀtt som Àr tÀnkt att omfamna sommarsÀsongens glÀdje och romantik. Spela detta online -utklÀdningsspel för flickor för att ta reda pÄ det mer!

I Summer Floral Prints Dress Up Game samlade vi 5 av dina favoritprinsessor frĂ„n Disney, vi tog med nĂ„gra av de mest delikata pressade blommönstren och placerade dem pĂ„ byxor, miniklĂ€nningar, kjolar, accessoarer och allt annat dĂ€r vi kunde sĂ€tta en blomma pĂ„. Vad annars? Åh ja, vackra och fĂ€rgglada blommor placeras ocksĂ„ pĂ„ enkla bakgrunder som kompletterar den naturliga kĂ€nslan för detta modespel med sommartema. Är ni damer redo att ta en titt?

Tryck pĂ„ play-knappen och var beredd att bli förvĂ„nad över drottning Elsas fĂ€rgglada sommargarderob. Elsa Ă€r sĂ„ förtjust i prints i sommar, och hennes utmaning för dig Ă€r att sĂ€tta ihop blommiga och aztekiska tryck i fĂ€ngslande modelooker. Klarar du denna modeuppgift? GĂ„ igenom alla tillgĂ€ngliga alternativ till ditt förfogande och vĂ€lj dagens perfekta outfit. BlĂ€ddra sedan igenom det breda urvalet av tillbehör ocksĂ„, och vĂ€lj de du gillar mest för att fullĂ€nda prinsessornas chica look. ÖrhĂ€ngen, armband, rottingvĂ€skor, strĂ„hattar och blomkronor Ă€r nĂ„gra av alternativen som finns i detta utklĂ€dningsspel för tjejer. Bra jobbat, damer! Är du redo för mer?

Gör dig dÄ redo att upptÀcka Esmeraldas vackra urval av blommönster. Vackra klÀnningar, volangiga toppar, flytande midikjolar och gyllene smycken Àr nÄgra av de saker du kan hitta i Esmeraldas sommargarderob. Men var medvetna, mina damer! Att klÀ upp Esmeralda Àr en utmaning pÄ grund av den blandning av tryck hon föredrar. Kan du förestÀlla dig en fantastisk kombination av rÀnder och blommor? Mixa och matcha hennes favorittryck som du vill, och skapa en lekfull sommarlook för vÄr duktiga dansare. Komplettera sedan med en vÄgig frisyr.

Moana Àr nÀsta som visar sin sommargarderob i vÄrt prinsessspel . Hennes sommarklÀder och accessoarer Àr nÄgra av de mest fÀrgstarka du nÄgonsin sett. I detta online -utklÀdningsspel för flickor styrs Moanas garderob i ljusa fÀrger, tropiska tryck och lÀtta material som ser bra ut pÄ hennes solkysste hud, och du kan bestÀmma vad hon ska ha pÄ sig idag. BlÀddra igenom hennes samling av flytande klÀnningar, beskurna toppar och shorts och vÀlj den vinnande outfiten för att klÀ upp henne. Se till att fullborda Moanas look med en ny frisyr, överdimensionerade örhÀngen och eleganta solklÀder. Bra jobbat, damer!

Hoppas ni tjejer Àr redo för nÀsta modeutmaning! HÀr kommer prinsessan Anna för en egen styling session. Hennes urval av klÀder Àr svÄrare att integrera i den vanliga sommarmodekÀnslan, men du kommer att Àlska att ta itu med Annas modeutmaning. Till skillnad frÄn de andra prinsessorna du har klÀtt upp hittills, föredrar prinsessan Anna mer jordnÀra fÀrger framför sina sommarklÀder. I det hÀr modespelet placeras blommönster pÄ naken, grönt och olika bruna toner, och oh boy, det hÀr Àr en garderob du definitivt borde se! Det utmanar alla dina modesinne, och med lite tÄlamod kommer du att kunna skapa en fantastisk outfit för din favorit Frozen-syster! Glöm inte att avsluta hennes look med rÀtt accessoarer och en ny frisyr!

Sist men inte minst fÄr du hjÀlpa prinsessan Mulan att vÀlja sin outfit för dagen. Blommönster finns alltid pÄ traditionella kinesiska outfits, och vi kunde inte avsluta detta utklÀdningsspel utan att visa dig Mulans samling av traditionella outfits med en modern twist. Vi Àr sÀkra pÄ att du kommer att Àlska dem! BlÀddra igenom Mulans sommargarderob, lÄt henne prova de klÀdesplagg du gillar mest och vÀlj sedan de vinnande. Se sedan hur du kan tillbehöra dem med broderade plÄnböcker, statement-smycken och vintagehandflÀktar.

Ha en fantastisk tid att spela Summer Floral Prints -spelet för tjejer online pÄ Prinxy.app!

Spelkontroller

  • AnvĂ€nd musen för att blĂ€ddra igenom alla alternativen i detta onlinespel för tjejer.

Om du gillar det hÀr spelet kan du ocksÄ prova andra sommarspel frÄn Prinxy.app:

  1. Ibiza Pool Party
  2. Ella Blommig Sommar
  3. Sommarens estetik