BerÀttelsen om __namn__

TikTok Àr en plats för att bli inspirerad, och i detta helt nya utklÀdningsspel för tjejer upptÀcker vi de senaste modetrenderna frÄn vÄr tids hetaste sociala medieapp. GÄ med dessa fyra BFF:s i utklÀdningsspelet TikTok Urban Outfits och ta TikTok-modet ut pÄ gatorna.

SÄ Àr du redo att ta en titt? LÄt oss sedan gÄ med Kiki först. Hon kommer att lÀra dig hur du bÀr fÀrgblocksklÀderna. Kikis beroende av intelligenta casual colour block outfits tar bÄde hennes kontors- och casual looks utöver det vanliga. I hennes garderob hittar du en mix av fÀrger som kommer att lysa upp din dag! Kör fingrarna genom det stora utbudet av rÄa gröna, babyblues, pudrade rosa och lila, blanda och matcha dem som du vill och skapa en unik outfit för söta Kiki att rocka idag. Matcha sedan ditt urval med överdimensionerade örhÀngen, en liten vÀska och en fÀrgglad makeuplook.

Bra jobbat, damer! Nu ska vi skynda oss och gÄ med Brian nÀsta. Han har ett kvickt sinne, Àr rolig och Àlskar att shoppa. Allt han bÀr Àr mÀrkesmÀrkt och naturligtvis inspirerat av de senaste modevisningarna. Shorts och jeans styr hans garderob; i kombination med överdimensionerade t-shirts, blommiga skjortor eller linne, Àr hans outfits trÄkiga. GrÀv gÀrna igenom hans garderob och lÄt oss se vilken chic casual look du kan sÀtta ihop för vÄr TikTok- influencer.

Är du redo för lite mer? FortsĂ€tt sedan spela vĂ„rt modespel och gĂ„ med drottning Elsa nĂ€sta! Hon Ă€r ett stort fan av rutiga kjolar och stickade toppar som finns i ett brett urval av pastellfĂ€rger. Mixa och matcha dina favoriter till en hĂ€pnadsvĂ€ckande casual outfit och matcha sedan ditt urval med en lockig frisyr och tjejtillbehör.

Ha en fantastisk tid att spela TikTok Urban Outfits online pÄ Prinxy.app!

Spelkontroller

  • AnvĂ€nd musen för att blĂ€ddra igenom alla alternativen i detta onlinespel för tjejer.

Om du gillar det hÀr spelet kan du ocksÄ prova andra TikTok-spel frÄn Prinxy.app:

  1. TikTok VSCO Girls
  2. TikTok blomstertrender
  3. Crypto Gals TikTok Fashion