Sommarfestivaler Mode on Prinxy

Spelar Sommarfestivaler Mode pÄ Prinxy

BerÀttelsen om Sommarfestivaler Mode

Sommaren Àr nÀstan över nu, men vi kunde inte slÀppa den utan en sista fest! SÄ gör i ordning dina bekvÀma skor för vÄra tjejer kommer att ta dig pÄ en festivalturné som du kommer att Àlska! Följ med dem i detta fantastiska utklÀdningsspel för tjejer som heter Summer Festivals Fashion och se vilka fantastiska festivallooker du kan sÀtta ihop för dem nÀr du blÀddrar igenom deras unika urval av festklÀder och accessoarer!

Första stoppet Ă€r fantasilandet vid Tomorrowland . Anna och Rapunzel förbereder sina klĂ€der för denna populĂ€ra elektroniska musikfestival, och du Ă€r inbjuden att hjĂ€lpa dem att förbereda sig. För det, kom gĂ€rna igĂ„ng med vĂ„rt exklusiva Prinxy-spel Summer Festivals Fashion , och se vilka fĂ€ngslande festivallooker du kan sĂ€tta ihop för dem. Först i kön att klĂ€ pĂ„ sig för dansmaraton i Princess Rapunzel. Omgiven av enorma svampar och vĂ€nliga drakfigurer Ă€r din lĂ„nghĂ„riga favoritprinsessa sĂ„ ivrig att hitta rĂ€tt festivalklĂ€nning. LĂ„t henne inte vĂ€nta lĂ€ngre, och börja blĂ€ddra igenom det breda urvalet av fantasiliknande klĂ€nningar och Ă€lvavingar, mixa och matcha dem och gör henne redo för fest. FortsĂ€tt sedan och hitta nĂ„got lika chic för hennes festvĂ€n ocksĂ„! I vĂ„rt utklĂ€dningsspel kommer Annas urval av festivalklĂ€nningar i en mĂ€ngd olika stilar, och du kan klĂ€ upp henne i alla innan du vĂ€ljer din favorit. Glöm inte att tillbehöra den med en cool frisyr och statementsmycken! Bra jobbat, damer! Är du redo för nĂ€sta festival?

Skynda dig dÄ och gÄ med vÄr underbara tjej Emma och Ariana Grande pÄ Coachella -festivalen. Musiken Àr pÄ och stÀmningen runt dem Àr fantastisk. De behöver din hjÀlp för att vÀlja deras festlook, sÄ kan du göra dem festklara pÄ nolltid? BFF:arna har bestÀmt sig för att visa upp nÄgra av sina boho-chic outfits i Är, och du kan hjÀlpa dem att vÀlja de vinnande utseendena. GÄ igenom deras urval av toppar prydda med lekfulla tryck, fransade kjolar och blommiga klÀnningar och skapa en söt outfit för varje tjej. Styla sedan upp hÄret och komplettera deras festivallooks med nÄgra av de sötaste accessoarerna. Kan du gissa vart du Àr pÄ vÀg hÀrnÀst?

Prinsessorna Elsa och Belle ska ta dig till Burning Man -festivalen, och ni tjejer kommer att Àlska garderoberna vi har förberett för dem. LÀder- och plastdrÀkter med en antydan av holografiska och cyberpunktillbehör kommer att se bra ut i hÀpnadsvÀckande festivaldrÀkter, sÄ hoppa inte över denna roliga chans att leka med dessa inte sÄ vanliga klÀdesplagg och accessoarer. Var redo att bevisa dina fÀrdigheter nÀr du fortsÀtter att spela detta gratis-att-spela modespel online pÄ Prinxy.app! GÄ igenom dem alla och blanda och matcha sedan dina favoriter i statement-festivallooks. Komplettera dina val med lekfulla frisyrer.

Ha en fantastisk tid att spela Summer Festivals Fashion -spelet för tjejer online pÄ Prinxy.app!

Spelkontroller

  • AnvĂ€nd musen för att blĂ€ddra igenom alla alternativen i detta onlinespel för tjejer.

Om du gillar det hÀr spelet kan du ocksÄ prova andra festivalspel frÄn Prinxy.app:

  1. Ellie Summer Festival
  2. KĂ€ndis BFFs Coachella Fun
  3. Prinsessan pÄ Coachella-festivalen