BFFs Black Friday Shopping on Prinxy

Spelar BFFs Black Friday Shopping på Prinxy

Berättelsen om BFFs Black Friday Shopping

Brian och tjejerna är på väg till köpcentret för en rolig shoppingrunda på Black Friday , och ni tjejer borde gå med i shopaholics. De ska shoppa tills de tappar, men innan dess har de en privat modevisning i Birans omklädningsrum. Skynda dig och gå med i det roliga att komma igång med BFFs Black Friday Shopping -utklädningsspel för tjejer online på Prinxy.app

Men först, låt oss träffa gänget. I detta online modespel hittar du 4 av våra Clony Girls och Queen Elsa. Kiki och Riri, tjejerna från Halloween Makeup Trends- spelet, är angelägna om att tillbringa lite tid med dig igen. Därefter kan du gå med Bonnie för en rolig utklädningssession, Brian vår stiliga HBTQ-representant och drottning Elsa, som bestämde sig för att gå med i gänget för en lång shoppingsession. Så, är du redo att dra igång den privata modevisningen? Kiki , vår berömda TikTok- influencer, är den första i raden att upptäcka dina fantastiska modekunskaper, och ni damer kommer att älska hennes färgglada garderob. Hon gillar färgblock denna höstsäsong, och i Kikis garderob kommer du att hitta allt du behöver för att hjälpa henne att sticka ut från mängden. Det finns randiga klänningar, crop tops och lösa byxor tillgängliga till ditt förfogande i deras garderob. Det finns designerskor och elektriska accessoarer som perfekt kommer att komplettera Kikis färgstarka stil.

Är ni redo för lite mer, damer? Låt oss sedan kolla in Elsas garderob medan du fortsätter spela vårt helt nya prinsessspel för tjejer. Bekväma och chica stickningar styr hennes garderob, och du kan blanda dem som du vill. Du kan koppla ihop en fluffig blus med ett par jeans, en mysig stickad blus med ett par papperspåsbyxor, eller så kan du välja en stickad klänning eller ett stickat tvådelat set för att klä upp henne för dagen. Sedan kan du komplettera hennes shoppinglook med en fantastisk makeuplook i blå eller rosa nyanser. Äntligen ska du träffa Brian härnäst. Brian är den typen av man som kan vara vilken tjejs bästa vän som helst. Han har ett kvickt sinne, han är rolig och han älskar att shoppa. Allt han bär är märkesmärkt och naturligtvis inspirerat av de senaste modevisningarna. Gräv gärna igenom hans garderob, och låt oss se vilken chic casual look du kan sätta ihop för vår shoppingberoende.

Fortsätt spela vårt exklusiva utklädningsspel för tjejer som heter BFFs Black Friday Shopping, och gör Riri redo att gå med sina vänner i denna roliga shoppingupplevelse som de har planerat för i år. Riri valde pläd som signaturplagg för sina höstdräkter, och din utmaning är att tillbehöra den vinnande outfiten med rätt rutiga tillbehör. Glöm sedan inte att också göra Riris sminklook innan du rusar för att rota igenom Bonnies garderob. Glama upp henne i fantastiska paljetter, eller gå för bohemiska blommor för vår modemissbrukare. Välj ett par gyllene örhängen till vår fashionista, ett par designersolkläder och en elektrisk makeup-look för en modern shoppinglook.

Ha det bra när du spelar BFFs Black Friday Shopping -spel för tjejer online på Prinxy.app!

Spelkontroller

  • Använd musen för att bläddra igenom alla alternativen i detta onlinespel för tjejer.

Om du gillar det här spelet kan du också prova andra shoppingspel från Prinxy.app:

  1. Klä sig för mindre
  2. Eliza Ball Mania
  3. Black Friday: Shopping Mania