Blondiner Vs Brunettes: Prom Challenge on Prinxy

Spelar Blondiner Vs Brunettes: Prom Challenge på Prinxy

Berättelsen om Blondiner Vs Brunettes: Prom Challenge

Sex unga prinsessor vill sticka ut från trycket på balen och de bad dig styla dem för denna efterlängtade gymnasiekväll. De har alltid varit rivaler, och balkvällen är ännu en möjlighet för varje gäng att bevisa att de gör det bättre. Det är dags att avsluta denna eviga strid mellan brunetter och blondiner, och du kan göra det medan du spelar Blondes Vs Brunettes: Prom Challenge utklädningsspel för tjejer online på Prinxy.app!

Under gymnasieåren tävlade gänget blondiner och en av brunetterna på de mest skilda teman. Vem är snyggast och snyggast, vem är smartast, vem är snyggast eller mest populär i skolan. Som tur är kommer årets bal avgöra allt. Så kom gärna igång med detta helt nya utklädningsspel och hjälp dina favoritprinsessor från Disney att avsluta den eviga konflikten mellan blondiner och brunetter. Det är Elsa, Aurora och Askungen vs Snövit, Moana och Jasmine! Vem tror du kommer att gå segrande ur denna konflikt?

Bli deras personliga moderådgivare i detta prinsessspel online, bläddra igenom alla de klänningar och accessoarer som finns till ditt förfogande och välj en perfekt look för varje tjej, och se till att var och en av dem kommer att sticka ut ur mängden. Du kan välja från ett imponerande urval av golvsvepande klänningar, paljetterade miniklänningar, damlika midiklänningar och några av de snyggaste jumpsuitesna som du hittar är rätt för varje prinsessa. Komplettera sedan varje vald klänning med eleganta frisyrer, designerskor med hög klack och gnistrande smycken.

Ha kul när du spelar Blondes Vs Brunettes: Prom Challenge online på Prinxy.app och gör ditt bästa för att hjälpa ditt favoritflickgäng att vinna denna modestrid !

Spelkontroller

  • Använd musen för att bläddra igenom alla alternativen i detta online prinsessutklädningsspel för flickor.

Liknande spel

Här är ytterligare tre GRATIS balspel som du bör kolla in:

  1. Ellie Prom Style
  2. Prinsessbalgala
  3. From Nerd to Fab: Prom Edition