Polynesiska Princess Tropical Sweet Sixteen Party on Prinxy

Spelar Polynesiska Princess Tropical Sweet Sixteen Party på Prinxy

Berättelsen om Polynesiska Princess Tropical Sweet Sixteen Party

Förbered dina dansskor, det är dags för fest! I år kommer Moana att fira sin söta 16. Hon är galen i det! Du är en av de speciella gästerna, så det är bara att börja med Polynesian Princess Sweet Tropical Sixteen Party- spelet för tjejer att vara med på det roliga!

Moanas födelsedagsfest kommer att bli litet men hennes närmaste vänner kommer säkert att vara där. Ariel och Elsa planerar att ordna den bästa festen för sin vän och de kan använda din hjälpande hand. Är du med? De har redan tagit med alla dekorationer, men de behöver dig för att placera allt på rätt plats. I detta online -rumsdekorationsspel för tjejer blir du inredningsarkitekt och du får förvandla Moanas sovrum till en härlig festlokal. Kolla in de alternativ som finns till ditt förfogande och fyll rummet med färgglada ballonger, många födelsedagspresenter och ta itu med den färgglada godisbaren. Födelsedagsfesten skulle inte vara komplett utan en imponerande födelsedagstårta, cupcakes, kakor och fruktiga drinkar för vår födelsedag flicka och hennes gäster.

Nu när rummet är inrett för Moanas söta 16-fest kan du gå vidare och hjälpa vår födelsedagstjej att välja sin outfit för den stora dagen. Bläddra igenom hennes chica garderob fylld med prinsessklänningar, trendiga crop-tops, utsvängda byxor och fantastiska designklackar och se hur du kan mixa och matcha dem. Be Moana prova de olika kombinationerna du skapar och välj sedan den vinnande looken för vår underbara tjej. Du kan gå säkert och välja en vacker broderad festklänning eller så kan du ta en risk och skapa en enastående look.

Är du redo för lite mer? Våga fortsätta spela detta prinsessutklädningsspel och var beredd på ännu en modeutmaning. Därefter får du klä upp Moanas vackra gäster också. Det finns några fantastiska alternativ i Elsa och Ariel-garderoben och du kan också bestämma om deras festutseende! Går de för golvsvepande klänningar eller kommer de att imponera med de vackraste cocktailklänningarna? Vad du än väljer, tillbehör deras festlooks med rätt skor, gnistrande smycken och nya frisyrer.

Ha kul med att fira Moanas Tropical Sixteen Party på Prinxy.app!

Spelkontroller

  • Använd musen och bläddra igenom alla alternativen i detta online prinsessspel för flickor

Liknande spel

Här är ytterligare tre Moana-spel du bör kolla in:

  1. Drömjobb för prinsessan
  2. Ellie besöker Polynesien
  3. Curly's Dreamy Summer