Polynesiska Princess Tropical Sweet Sixteen Party on Prinxy

Spelar Polynesiska Princess Tropical Sweet Sixteen Party pÄ Prinxy

BerÀttelsen om __namn__

Förbered dina dansskor, det Àr dags för fest! I Är kommer Moana att fira sin söta 16. Hon Àr galen i det! Du Àr en av de speciella gÀsterna, sÄ det Àr bara att börja med Polynesian Princess Sweet Tropical Sixteen Party- spelet för tjejer att vara med pÄ det roliga!

Moanas födelsedagsfest kommer att bli litet men hennes nĂ€rmaste vĂ€nner kommer sĂ€kert att vara dĂ€r. Ariel och Elsa planerar att ordna den bĂ€sta festen för sin vĂ€n och de kan anvĂ€nda din hjĂ€lpande hand. Är du med? De har redan tagit med alla dekorationer, men de behöver dig för att placera allt pĂ„ rĂ€tt plats. I detta online -rumsdekorationsspel för tjejer blir du inredningsarkitekt och du fĂ„r förvandla Moanas sovrum till en hĂ€rlig festlokal. Kolla in de alternativ som finns till ditt förfogande och fyll rummet med fĂ€rgglada ballonger, mĂ„nga födelsedagspresenter och ta itu med den fĂ€rgglada godisbaren. Födelsedagsfesten skulle inte vara komplett utan en imponerande födelsedagstĂ„rta, cupcakes, kakor och fruktiga drinkar för vĂ„r födelsedag flicka och hennes gĂ€ster.

Nu nÀr rummet Àr inrett för Moanas söta 16-fest kan du gÄ vidare och hjÀlpa vÄr födelsedagstjej att vÀlja sin outfit för den stora dagen. BlÀddra igenom hennes chica garderob fylld med prinsessklÀnningar, trendiga crop-tops, utsvÀngda byxor och fantastiska designklackar och se hur du kan mixa och matcha dem. Be Moana prova de olika kombinationerna du skapar och vÀlj sedan den vinnande looken för vÄr underbara tjej. Du kan gÄ sÀkert och vÀlja en vacker broderad festklÀnning eller sÄ kan du ta en risk och skapa en enastÄende look.

Är du redo för lite mer? VĂ„ga fortsĂ€tta spela detta prinsessutklĂ€dningsspel och var beredd pĂ„ Ă€nnu en modeutmaning. DĂ€refter fĂ„r du klĂ€ upp Moanas vackra gĂ€ster ocksĂ„. Det finns nĂ„gra fantastiska alternativ i Elsa och Ariel-garderoben och du kan ocksĂ„ bestĂ€mma om deras festutseende! GĂ„r de för golvsvepande klĂ€nningar eller kommer de att imponera med de vackraste cocktailklĂ€nningarna? Vad du Ă€n vĂ€ljer, tillbehör deras festlooks med rĂ€tt skor, gnistrande smycken och nya frisyrer.

Ha kul med att fira Moanas Tropical Sixteen Party pÄ Prinxy.app!

Spelkontroller

  • AnvĂ€nd musen och blĂ€ddra igenom alla alternativen i detta online prinsessspel för flickor

Liknande spel

HÀr Àr ytterligare tre Moana-spel du bör kolla in:

  1. Drömjobb för prinsessan
  2. Ellie besöker Polynesien
  3. Curly's Dreamy Summer