Frozen Princess Christmas Firande on Prinxy

Spelar Frozen Princess Christmas Firande på Prinxy

Berättelsen om Frozen Princess Christmas Firande

I år är du inbjuden att tillbringa vintersemestern i Frozen Arendelle! Hur spännande är det, tjejer? Elsa och Jack Frost, Anna och Kristoff gör sig redo för att fira jul tillsammans. Vi vill se till att det kommer att bli minnesvärt, kommer du att hjälpa dem genom de sista förberedelserna? Kom och gå med dina favoritprinsessor från Disney för att komma igång med spelet Frozen Princess Christmas Celebration för tjejer, och se vilka fantastiska semesterlooker du kan sätta ihop för kungaparen!

Låt oss börja med de här systrarnas makeup- looker. Båda systrarna, Elsa och Anna, gillar naturliga utseenden i vinter, så bland det imponerande urvalet av pastellfärgade ögonskuggor och läppstiftsfärger kan du hitta några naturliga rouge som perfekt kommer att komplettera deras festliga looks. Fortsätt sedan med nästa steg i detta online Frozen Game, som är ett roligt utklädningsspel . I Anna och Elsas garderob kan du hitta en mängd olika julpynt. Det finns snöflingastickade midiklänningar, det finns fula jultröjor, underdelar och godisfärgade smycken som du kan använda för att komplettera de valda outfitserna. Fortsätt sedan med att välja några matchande outfits för sina pojkvänner också. Elsa och Anna såg till att Jack och Kristoff välkomnade vintersemestern med stil, så de köpte några unika outfits med semestertema till dem. Kolla in dem alla och bestäm vad de ska ha på sig i år!

När du har valt klart deras kläder kan du sedan gå med kungaparen på julkarnevalen. Här har de förberett en rolig dekorationsuppgift som du kommer att älska. Tillsammans med dessa kända par kan du dekorera snögubben och en underbar julgran!

God jul och ha det bra när du spelar Frozen Princess Christmas Celebration- spelet för tjejer online på Prinxy.app!

Spelkontroller

  • Använd musen för att interagera.

Liknande spel

Här är ytterligare tre julspel du borde spela härnäst:

  1. Ellies semesterplaner
  2. Ellie And Ben: En perfekt jul
  3. En magisk jul med Eliza och Jack