Lotta The Otter Rescue on Prinxy

Spelar Lotta The Otter Rescue pÄ Prinxy

BerÀttelsen om Lotta The Otter Rescue

Idag ska vi berÀtta för er, tjejer, historien om lilla Lotta, en bedÄrande utterhona. En dag gav hon sig ut i skogen pÄ jakt efter ett nytt Àventyr, men tyvÀrr gick hon vilse. Hon gick in i kylan och regnet i timmar tills hon vandrade in i stugan till en snÀll mÀnniska, du! RÀdd, skadad och lite rörig var hon nÀr ni tvÄ kvinnor trÀffades, men med lite hjÀlp frÄn er sida kommer hon att fÄ tillbaka gnistan pÄ nolltid. Kom och spela detta helt nya husdjursspel för tjejer som heter Lotta The Otter Rescue och se om du kan ta hand om din nya vÀn, en hÀrlig utter.

Detta online djurrĂ€ddningsspel för flickor har fem underhĂ„llande aktiviteter som du kommer att Ă€lska. Den första Ă€r en djurvĂ„rdsuppgift i flera nivĂ„er dĂ€r du kan ta hand om Lottas skador, tvĂ€tta hennes pĂ€ls, torka den och kamma den tills den lossnar. Du kan börja med att ta bort kvistarna i hennes pĂ€ls, och sedan kan du ta bort löven ocksĂ„. Rensa upp lerflĂ€ckarna hĂ€rnĂ€st, och sedan kan du skĂ€mma bort den lilla uttern med ett varmt bubbelbad. AnvĂ€nd en delikat tvĂ„l för att tĂ€cka hennes kropp i bubblor, strö lite varmt vatten för att ta bort skummet och torka sedan hennes pĂ€ls med en ren handduk. Åh ja, hennes pĂ€ls Ă€r sĂ„ fluffig nu! Kamma den vĂ€l, och svep sedan in Lotta i en ren filt. Och sĂ„ Ă€r vĂ„rdprocessen fullbordad, och du kan gĂ„ vidare för att upptĂ€cka en ny uppgift!

PÄ nÀsta sida i spelet fÄr du upptÀcka alla snygga klÀder som vÄrt Prinxy-team har förberett för söta Lotta. Det hÀr onlinespelet för utterklÀdsel för flickor har nÄgra av de snyggaste klÀdesplaggen och tillbehören du nÄgonsin sett. Kommer du att hjÀlpa vÄr Lottie att klÀ upp sig för en ny dag? Dra fingrarna genom Lottas helt nya garderob och vÀlj det du gillar mest för att klÀ upp henne för ett nytt Àventyr. Det finns flickklÀnningar till ditt förfogande, chica jumpsuits, crop-tops, kjolar, shorts, strumpbyxor och mer. Mixa och matcha dina favoritplagg med fÀrgglada frisyrer och hÄrnÄlar för tjejer. Hon ser bra ut i sin nya outfit, eller hur?

LÄt oss nu hjÀlpa din nya vÀn att hitta ett nytt hem! Hur bra Àr ni tjejer pÄ att lösa pusselspel online? Svep brickorna i det givna pusslet för att placera dem pÄ rÀtt plats, och sluta inte förrÀn du lyckas lÄsa upp en ny livsmiljö som Lotta kan förvandla till ett hÀrligt hem. TÀnk pÄ att nÀr du stÀller in en pjÀs korrekt Àr den blockerad och du kan inte flytta den lÀngre. Om tvÄ bitar Àr pÄ felaktiga stÀllen kan du vÀxla mellan dem och lÀgga dem pÄ rÀtt plats. NÀr du vÀl lyckats sÀtta ihop alla pusselbitarna kommer en trevlig livsmiljö att dyka upp framför dina ögon. Kommer du att göra om det till Lottas nya hem?

Den 5:e aktiviteten i detta online-djurspel utmanar er, tjejer, att spela ett roligt dekorationsspel som ni kommer att Àlska. Hoppas du Àr redo att öva pÄ dina designerfÀrdigheter hÀrnÀst och förvandla den leriga hÄlan till ett hÀrligt hem för vÄr bedÄrande utter. AnvÀnd en hacka för att knÀcka stenblocket som tÀcker ingÄngen, anvÀnd sedan trÀdgÄrdssax för att ta bort rötter och ogrÀs och ta sedan bort de skrÀmmande spindlarna som leker. Sopa golvet för att ta bort skrÀp och blÀddra sedan igenom alla dekorationsalternativ som finns till ditt förfogande för att dekorera Lotties nya hem. Bra jobbat, damer! Tack vare din hjÀlp fÄr Lottas historia ett lyckligt slut och hon Àr sÄ tacksam för det!

Ha en fantastisk tid att spela Lotta The Otter Rescue -spelet för tjejer online pÄ Prinxy.app!

Spelkontroller

  • AnvĂ€nd musen för att blĂ€ddra igenom alla alternativen i detta onlinespel för tjejer.

Liknande spel

Om du gillar det hÀr spelet kan du ocksÄ prova andra husdjursspel av Prinxy.app:

  1. Bakning överraskning
  2. Twinchella utmaning
  3. Mirunas Àventyr: Vet