BerÀttelsen om __namn__

Avslutningsdagen Àr hÀr, och prinsessan Belle Àr sÄ exalterad över att gÄ upp pÄ scenen och ta sitt diplom. Men innan hon gÄr till ceremonin mÄste hon ta itu med sin examenslook, och det Àr hÀr ni tjejer kan hjÀlpa henne! Kom och följ med henne för att komma igÄng med spelet Graduation Hairstyles för tjejer, och hjÀlp vÄr Disney-tjej att bestÀmma sin examensoutfit, smink och frisyr nÀr du slutför alla uppgifter hon förberett Ät dig. LÄt oss hjÀlpa henne!

Studentdagen kommer för att slutföra Belles vackra resa genom gymnasiet , och det Àr sÀkert en dag hon inte kommer att glömma nÄgon gÄng snart. Omgiven av nÀra vÀnner och familj kommer hon att bege sig till gymnasiet för sista gÄngen, men inte innan hon blir bortskÀmd av dina skickliga hÀnder. LÄt oss börja med lite hÄrvÄrd! AnvÀnd ett kÀnsligt schampo och balsam för att tvÀtta det professionellt, och ta dig sedan tid att föna det vÀl sÄ att du kan styla det i nÀsta nivÄ i detta gratisspel för tjejer. Kolla sedan in de tre examensfrisyrerna hon har i Ätanke för den stora dagen, vÀlj din favorit och Äterskapa den genom att följa instruktionerna.

Men innan du vÀljer ditt vinnande alternativ, kom ihÄg att Belles examensfrisyr inte behöver vara trÄkig. Inte bara kommer den valda frisyren att se supersöt ut under alla festligheter efter ceremonin, utan den kommer ocksÄ att göra ett uttalande under mössan. Den kommer att komplettera Belles utseende för dagen, tillsammans med en chic outfit och en valfri klÀnning. SÄ vilken frisyr skulle se bÀst ut under mössan? Lekfulla vÄgor Àr en klassiker nÀr det kommer till examensfrisyrer och definitivt ett alternativ för Belle. Men det finns mer! FortsÀtt spela och upptÀck de andra tre uppsÀttningarna som vi har förberett för dig i vÄrt gratis-att-spela hÄrspel för tjejer! Det finns sidoflÀtan som Àr bÄde lekfull och chic pÄ samma gÄng, det finns den lÄgt tjatade hÀstsvansen som perfekt kommer att komplettera hennes examensstil och de vridna flÀtor. Följ sedan steg-för-steg-instruktionerna och skapa önskad frisyr. För att se till att den sitter pÄ plats hela dagen, fixa de rebelliska hÄrlÄsen med bobbynÄlar och hÄrspray.

Bra jobbat, damer! LÄt oss nu hjÀlpa henne att hitta den bÀsta outfiten att bÀra pÄ examensfestligheterna. Det finns nÄgra snygga klÀnningar tillgÀngliga i Belles garderob, chica toppar, veckade kjolar, kostymbyxor och till och med jeans att vÀlja mellan. Skapa nÄgra kombinationer, prova alla och vÀlj den du gillar bÀst. FortsÀtt detta roliga utklÀdningsspel genom att tillbehöra Belles outfit. Bland mÀngden guldsmycken och designervÀskor kan du ocksÄ hitta buketter med fÀrgglada blommor och till och med diplom. VÀlj sedan en ljus makeup- look för vÄra akademiker ocksÄ. Vad mer att tÀnka pÄ? FÀrgen pÄ hennes klÀnning och examensmössa. Det Àr en modedesigneruppgift som du kommer att Àlska!

Ha en fantastisk tid med att spela Graduation Hairstyles -spelet för tjejer online pÄ Prinxy.app!

Spelkontroller

  • AnvĂ€nd musen för att blĂ€ddra igenom alla alternativen i detta onlinespel för tjejer.

Om du gillar det hÀr spelet kan du ocksÄ prova andra Graduation Fashion-spel frÄn Prinxy.app:

  1. BFFs examensfest
  2. Min sommarmodedagbok
  3. Graduation frisyrer