Graduation frisyrer on Prinxy

Spelar Graduation frisyrer på Prinxy

Berättelsen om Graduation frisyrer

Avslutningsdagen är här, och prinsessan Belle är så exalterad över att gå upp på scenen och ta sitt diplom. Men innan hon går till ceremonin måste hon ta itu med sin examenslook, och det är här ni tjejer kan hjälpa henne! Kom och följ med henne för att komma igång med spelet Graduation Hairstyles för tjejer, och hjälp vår Disney-tjej att bestämma sin examensoutfit, smink och frisyr när du slutför alla uppgifter hon förberett åt dig. Låt oss hjälpa henne!

Studentdagen kommer för att slutföra Belles vackra resa genom gymnasiet , och det är säkert en dag hon inte kommer att glömma någon gång snart. Omgiven av nära vänner och familj kommer hon att bege sig till gymnasiet för sista gången, men inte innan hon blir bortskämd av dina skickliga händer. Låt oss börja med lite hårvård! Använd ett känsligt schampo och balsam för att tvätta det professionellt, och ta dig sedan tid att föna det väl så att du kan styla det i nästa nivå i detta gratisspel för tjejer. Kolla sedan in de tre examensfrisyrerna hon har i åtanke för den stora dagen, välj din favorit och återskapa den genom att följa instruktionerna.

Men innan du väljer ditt vinnande alternativ, kom ihåg att Belles examensfrisyr inte behöver vara tråkig. Inte bara kommer den valda frisyren att se supersöt ut under alla festligheter efter ceremonin, utan den kommer också att göra ett uttalande under mössan. Den kommer att komplettera Belles utseende för dagen, tillsammans med en chic outfit och en valfri klänning. Så vilken frisyr skulle se bäst ut under mössan? Lekfulla vågor är en klassiker när det kommer till examensfrisyrer och definitivt ett alternativ för Belle. Men det finns mer! Fortsätt spela och upptäck de andra tre uppsättningarna som vi har förberett för dig i vårt gratis-att-spela hårspel för tjejer! Det finns sidoflätan som är både lekfull och chic på samma gång, det finns den lågt tjatade hästsvansen som perfekt kommer att komplettera hennes examensstil och de vridna flätor. Följ sedan steg-för-steg-instruktionerna och skapa önskad frisyr. För att se till att den sitter på plats hela dagen, fixa de rebelliska hårlåsen med bobbynålar och hårspray.

Bra jobbat, damer! Låt oss nu hjälpa henne att hitta den bästa outfiten att bära på examensfestligheterna. Det finns några snygga klänningar tillgängliga i Belles garderob, chica toppar, veckade kjolar, kostymbyxor och till och med jeans att välja mellan. Skapa några kombinationer, prova alla och välj den du gillar bäst. Fortsätt detta roliga utklädningsspel genom att tillbehöra Belles outfit. Bland mängden guldsmycken och designerväskor kan du också hitta buketter med färgglada blommor och till och med diplom. Välj sedan en ljus makeup- look för våra akademiker också. Vad mer att tänka på? Färgen på hennes klänning och examensmössa. Det är en modedesigneruppgift som du kommer att älska!

Ha en fantastisk tid med att spela Graduation Hairstyles -spelet för tjejer online på Prinxy.app!

Spelkontroller

  • Använd musen för att bläddra igenom alla alternativen i detta onlinespel för tjejer.

Om du gillar det här spelet kan du också prova andra Graduation Fashion-spel från Prinxy.app:

  1. BFFs examensfest
  2. Min sommarmodedagbok
  3. Graduation frisyrer