Princess Makeover Modeblogg on Prinxy

Spelar Princess Makeover Modeblogg på Prinxy

Berättelsen om Princess Makeover Modeblogg

The Frozen Sisters har en av de mest populära modebloggarna som någonsin funnits. Alla prinsessor som lever i fantasivärlden hänger med i sina senaste modeinlägg, och just i detta ögonblick gör de sig redo att ta itu med dagens senaste artikel. Som alltid vill de imponera med sitt utseende, så de bad dig att följa med dem bakom kamerorna och hjälpa dem att skapa vågade looks. I Princess Makeover Fashion Blog- spelet hjälper du dina Disney-favoritprinsessor att förbereda alla detaljer för deras nästa fotosession. Är ni damer redo att komma igång med detta gratis att spela makeover-spel för tjejer som ni kan spela online på Prinxy.app?

Elsa och Anna vill överraska sina läsare med en fantasylook idag, och deras idé kommer säkert att utmana dina makeupartistkunskaper lite. Är du redo att bevisa dina målarfärdigheter när du täcker deras ansikte med fängslande utarbetade ansiktsdesigner? Gå sedan gärna med dem för att komma igång med detta gratis sminkspel och kolla in alla dina alternativ när det gäller ansiktsdesign. Det imponerande urvalet av ansiktsdesigner i det här spelet är unika, färgstarka och supersöta. Tillsammans med fjärilsvingar kan du också hitta söta ungar och till och med ansiktskonstdesigner för superhjältar. Lyckligtvis kan du från varje kategori välja din favoritdesign för varje prinsessa. Komplettera sedan deras ansiktsdesign med djärvt läppstift och med nya frisyrer.

Därefter kan de använda dina expertråd när de väljer de vinnande kläderna. I deras kungliga garderob kan du hitta både eleganta klänningar och ungdomliga tvådelade outfits. Medan du spelar detta onlinedress-up-spel för flickor kan du låta de två prinsessorna prova några looks innan du väljer de slutliga kläderna. Tillbehör de vinnande kläderna med gnistrande smycken, och glöm inte att ta en bild av din skapelse.

Ha en fantastisk tid att spela Princess Makeover Fashion Blog- spelet för tjejer online på Prinxy.app!

Spelkontroller

  • Använd musen för att interagera.

Liknande spel

Här är ytterligare tre prinsessspel du borde spela nästa:

  1. Systrar Disco Fever
  2. Sisters Winter Escape
  3. Annie Och Eliza Tropisk semester