Princess Anti-Fashion: Color Blocks on Prinxy

Spelar Princess Anti-Fashion: Color Blocks på Prinxy

Berättelsen om Princess Anti-Fashion: Color Blocks

Det finns så många moderegler du behöver känna till när du mixar och matchar dina dagliga outfits. Orange och rött passar inte ihop, inte heller rött och rosa, men vem gör dessa regler egentligen? Prinsessan Jasmine har bestämt sig för att bryta sig utöver det vanliga, så hon regisserar sin egen revolutionerande show som heter Princess Anti-Fashion! Här stöttar hon andra prinsessor i fantasilandet och hjälper dem att sticka ut i häpnadsväckande outfits gjorda av så kallade blockfärger som faktiskt är färger som inte passar ihop. Är du nyfiken på att ta reda på vilka prinsessor som stödjer henne i denna moderevolution online? Spela Princess Anti-Fashion: Color Blocks dress up-spelet på Prinxy.app för att ta reda på det!

Men först, låt oss se vad modeexperterna säger. Princess Cinderella är här för att förklara vad färgblock är och varför vi inte ska sätta ihop dem. Så enligt Askungen är färgblockering tänkt som en utforskning av att ta färger som är motsatser på färghjulet och para ihop dem för att skapa intressanta och kompletterande färgkombinationer. Att bära block av färger är djärvt, vågat och inte särskilt kvinnligt tycker Askungen. Å andra sidan är prinsessan Jasmine här för att bryta mot reglerna och visa alla att motsatta färger kan se bra ut tillsammans och att med lite uppmärksamhet på detaljer kan även kungligheter se fantastiska ut i djärva färger. Kom igång med detta gratis modespel för tjejer och hjälp Jasmine och hennes vänner att skapa några roliga kombinationer.

I det här prinsessspelet slår du dig ihop med moderebellen Jasmine och hennes bästa vänner Elsa och Moana, och tillsammans skapar ni häpnadsväckande kombinationer av blockerande färger och bevisar att de kan se fräscha och snygga ut tillsammans. Först ska Jasmine lära dig hur du mixar och matchar blockerande färger i statement-outfits, och sedan kan du även klä upp Elsa och Moana som du vill. Är du redo att bevisa dina stylistfärdigheter?

Ha kul när du spelar Princess Anti-Fashion: Color Blocks dress up-spel för flickor online på Prinxy.app!

Spelkontroller

  • Använd musen för att interagera.

Liknande spel

Här är ytterligare tre modespel du borde spela härnäst:

  1. Hjul av kläder
  2. Ellie Fashion Police
  3. Vad jag skulle ha på mig om jag var en...