Min perfekta årsplanerare on Prinxy

Spelar Min perfekta årsplanerare på Prinxy

Berättelsen om Min perfekta årsplanerare

Belle har bestämt sig för att göra 2021 till sitt bästa år någonsin, så redan från de första dagarna av det nya året gjorde hon en kortlista med resolutioner. Hon har en perfekt plan för det nya året, men hon behöver din hjälp för att hålla fast vid den. Kommer du att hjälpa henne? Följ med henne för att komma igång med My Perfect Year Planner- utklädningsspelet för tjejer och hjälp prinsessan Belle att komma in i sin nya livsstil när hon upptäcker 12 unika aktiviteter som finns listade på hennes planerare.

Men, först och främst! Belle vet att planering av aktiviteterna är det första steget för att förverkliga dem. I år kommer varje månad att bli ett nytt äventyr. Är du redo att upptäcka hur hon kommer att krydda sina dagar? Tryck sedan på "Nästa"-knappen, snurra på hjulet och gör henne redo för det första roliga äventyret. Vi vet att några av Belles beslut kan vara några av dina också, och detta kommer att göra detta online prinsessspel ännu roligare att spela. Så om du planerar att spendera lite mer tid på gymmet eller utforska naturen, eller om du också vill ta några matlagningskurser, eller om du hoppas att få uppleva luftballongen i sin helhet, då är My Perfect Year Planner spelet för er damer!

De senaste kläderna och tillbehören var packade i detta modespel ! Bland det stora utbudet av kläder kan du hitta några av Belles signaturplagg som hennes gula prinsessklänning men den här gången i moderna linjer, eller chica rosétryckta toppar som du kan kombinera med kjolar, jeans eller capribyxor. Belle är en sann fashionista i hjärtat som behöver hålla sitt dagliga utseende upp till de senaste trenderna, och det är här du kan hjälpa henne. Den bästa delen? Detta online-utklädningsspel för tjejer kan också tjäna dig som inspiration om du letar efter nya outfitidéer att bära när du arbetar i trädgården, när du ska simma eller när du åker skidor i Aspen. Belle missar aldrig en möjlighet att sticka ut, och du kan lära dig av de bästa hur du gör det!

Så här spelar du det! Tryck på dagboken på planeringen och vänta på att hjulet snurrar. När det tar slut får du upptäcka en av Belles beslut och en garderob fylld med alla kläder, smycken och accessoarer du kan behöva för att hjälpa henne att se bra ut samtidigt som du lär sig en ny färdighet. Bläddra sedan igenom hennes garderob, blanda och matcha de klädesplagg du gillar mest med rätt accessoarer och klä upp henne för den givna aktiviteten. Glöm inte att styla upp håret för en helt ny look. Gå tillbaka till hjulet, snurra igen och skapa ännu en fantastisk #ootd för vår vackra prinsessa. Sluta inte förrän du har lyckats slutföra alla de tolv lookerna i den här onlineutmaningen!

Ha en fantastisk tid att spela My Perfect Year Planner dress up-spel för tjejer online på Prinxy.app!

Spelkontroller

  • Använd musen för att interagera.

Liknande spel

Här är tre andra prinsessspel du borde spela härnäst:

  1. Fashionista året runt: Eliza
  2. Fashionista året runt: Annie
  3. Fashionista året runt: Goldie