Kardashians gör jul on Prinxy

Spelar Kardashians gör jul på Prinxy

Berättelsen om Kardashians gör jul

Kardashians gör jul med stil, och i år är du inbjuden att fira den med tre av de berömda systrarna. Var redo att hålla jämna steg med Kardashians i detta gratis kändisspel för flickor! Kom och gå med tre av dina favorit-reality-kändisar i Kardashians Do Christmas och se vilka fantastiska semesterlooker du kan sätta ihop för Kim, Kylie och Kendall!

I vinter är du inbjuden att göra jul tillsammans med de populäraste kändisarna i världen! Kom och gå med Kardashians i detta helt nya semesterspel för flickor och hjälp de underbara systrarna att förbereda sig för att delta i julmiddagen med stil. Kendall, Kylie och Kim är de som behöver dina expertråd, så missa inte denna möjlighet att styla några av de mest populära tjejerna i hela världen. Före allt annat, börja med sminkutmaningen , en session där du får använda några av Kylies berömda kosmetika för att skapa semestersmink för var och en av dem. Tänk på att dessa kändisar älskar att deras makeup är unik och med en naturlig finish, så välj naturliga färger för deras läppstift, ögonskugga och rouge. Styla sedan upp håret och gå sedan vidare till klädplockningsstadiet.

Starta detta online dress up game maraton genom att klä ut fröken Kylie Jenner . Marinblå, vit och grå är de dominerande färgerna i hennes garderob, och du kan mixa och matcha dem i en festlig outfit som hon kan bära på den kommande julmiddagen. Därefter kan du hjälpa vackra Kim Kardashian att välja sin outfit också. Kims garderob är fylld med många outfits från den senaste Yeezy-kollektionen, du kommer säkert att hitta något som passar hennes stil. Den tredje systern som behöver dina stylistråd är ingen mindre än den berömda supermodellen, Kendall Jenner . Efter att du har sminkat henne och efter att du har valt hennes frisyr kan du välja att klä upp henne i en skjorta med djurtryck och ett par jeans, eller så kan du vara modig och sätta ihop flera tryck i en häpnadsväckande look .

Ha en fantastisk tid att spela Kardashians Do Christmas dress up-spelet online på Prinxy.app!

Spelkontroller

  • Använd musen för att interagera.

Liknande spel

Här är ytterligare tre julspel du borde spela härnäst:

  1. Hur Harley stal julen
  2. Prinsessornas decemberdröm
  3. Prinsessorna Ugly Sweater Fun