Princess Magic Christmas DIY on Prinxy

Spelar Princess Magic Christmas DIY på Prinxy

Berättelsen om Princess Magic Christmas DIY

Julen närmar sig verkligen med stormsteg och om du fortfarande behöver några presenter för att överraska din älskade familj och vänner med den här semesterperioden, se till att du tar en närmare titt på Princess Magic Christmas DIY- spel för tjejer. Handgjorda presenter är väldigt uppskattade i år, och med rätt vägledning kan du säkert hitta på några utsökta presenter. Är du redo att börja göra några?

Kom och gå med vår bedårande prinsessa i det här roliga semesterspelet för tjejer som heter Princess Magic Christmas DIY, och en efter en, upptäck alla hennes unika idéer som du kan förvandla till uttalande presenter. Det första du ska göra idag är en jullampa. Blanda majsmjöl och rakskum för att göra konstsnö och följ sedan vår tjejs steg-för-steg-instruktioner för att göra burklampan. När du är klar, välj en julfin topper, så är din speciella lampa redo att lysa upp ditt favoritrum i huset. Bra jobbat, damer! Är du redo för den söta uppgiften vi har förberett härnäst?

Julen skulle inte vara komplett utan en sats nybakade kakor, så härnäst gör vi några läckra pepparkakor. Nästa matlagningsspel är inspirerat av ett tyskt recept och är säkert det bästa receptet du kan prova. Dessa pepparkakor är fuktiga, helt enkelt läckra och är de bästa julgodisarna. Baka de trädformade kakorna i ugnen, dekorera dem med grön och vit glasyr, och glöm inte att avsluta din kakdekoration med lite färgglada strössel.

Och slutligen kommer vår prinsessa att lära dig hur du ger de gamla sakerna ett nytt liv. Har du någonsin föreställt dig att du kan använda gamla gamla strumpor för att göra stoppade leksaker? Idag gör vi en jultomte men du kan göra så mycket mer! Limma helt enkelt ihop delarna och avsluta din skapelse med ett stort skägg och en hög hatt. Det är allt! Du har tre unika presenter som säkert kommer att göra ett gott intryck.

Ha en fantastisk tid att spela Princess Magic Christmas DIY -spelet för tjejer online på Prinxy.app!

Spelkontroller

  • Använd musen för att interagera.

Liknande spel

Här är ytterligare tre julspel du borde spela härnäst:

  1. Prinsessor i jullandet
  2. Ellie kommer hem till jul
  3. Jul pepparkakor målarspel