Berättelsen om __namn__

Dessa tre vackra BFFs älskar kostymfester! Så Ariel och Rapunzel bestämde sig för att kasta en där alla skötare måste bära en häpnadsväckande kostym, men Askungen vet inte vad de ska ha på sig! Förberedelserna är i full gång och du är välkommen att vara med på det roliga! Kom igång med utklädningsspelet Princess At The Villain's Party för tjejer och se vilken spöklik look du kan sätta ihop för Askungen när hon gör sig redo för att delta i en läskig fest som inte är Halloween!

Sagornas och prinsessornas ondska... Låt oss se hur detta samarbete kommer att gå. I detta online prinsessspel är din uppgift att hitta den kusligaste kostymen för Askungen. Prinsessan har ingen aning om vad hon ska ha på sig för detta tillfälle, och hon förlitar sig på din goda smak och minnesförmåga. Men när vi bestämmer oss för hennes festlook, låt oss bläddra igenom ett urval av kända skurkarlooker. I det här spelet har vi samlat dem alla! Cruella, Maleficent, The Queen of Hearts, Harley Quinn, The Evil Queen, Ursula, Maleficent och många andra. Bläddra igenom alla dessa unika skurklooks, sluta när du har hittat den perfekta kostymen och memorera alla detaljer. Gå sedan till nästa sida i spelet, bläddra igenom Askungens urval av onda kostymer och välj klädesplagg, accessoarer och rätt frisyr för att skapa Askungens skurk-look. Kan du göra henne till den kusligaste av alla gäster som deltar på festen?

Lek med mörka färger, bli galen med tillbehören och förvandla prinsessan Askungen till en riktig skurk. Ha det så kul när du spelar Princess At The Villain's Party dress up-spel för tjejer online på Prinxy.app!

Spelkontroller

  • Använd musen för att interagera.

Liknande spel

Här är ytterligare tre Villain Games du bör kolla in:

  1. Skurkar utanför tjänsten
  2. Ellie's Villain Parfym
  3. Skurkar inspirerar modetrender